Tijd

Een muziekje of twee op zondagavond moet kunnen. 

Ik vind heel veel muziek mooi, hard, zacht, het maakt niet uit zolang het maar melodieus is en een goed ritme heeft. Jazz vind ik meestal niets aan, een hoop getoeter en gepingel en weinig lol, het is me te onsamenhangend, het ligt er ook wel een beetje aan, maar heel vaak vind ik er dus niets aan.

En soms spookt er dan ineens een nummer door mijn hoofd zoals vanavond op mijn avondwandelingetje, dan loop ik dat ineens te fluiten of te zingen als er tenminste niemand in de buurt is. Ik wist niet wie het ook alweer zong, maar dat is tegenwoordig zo gevonden. Je typt een regel tekst en het hele liedje komt in beeld, geweldig! Ik was er uit mezelf nooit meer achter gekomen.

Release Patty Labelle

Time The Kinks

Deze zoek ik elke dag wel een keertje op sinds ik hem zag ergens op Facebook.

Ze brengen een nieuw album uit voor hun 50ste jubileum en ik vind het zo mooi, zo... ja, dat kan ik dan niet omschrijven... de tekst, het filmpje... alles... mooi gewoon

Ria Zondag 26 Augustus 2018 at 9:04 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

drie reacties

Renesmurf

Ik heb ook een zeer brede smaak, maar dat zal iedereen wel hebben. Ik vind jazz soms wel eens leuk voor de afwisseling. Nu is het wel strak allemaal soms.

Renesmurf, (URL) - 26-08-’18 23:56
Sjoerd

Ik vind alleen de echte klassiek te zwaar en te langdradig. voor de rest luister ik naar alles.

Sjoerd, (URL) - 27-08-’18 11:02
John

Ik vind jazz weer wel wat. Hoe progressiever hoe beter, dus helemaal als het in rock is verwerkt. Maar ik kan veel muziek waarderen. Mijn collectie is dus ook best divers, maar metal overheerst.

John, (URL) - 27-08-’18 15:33
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.