Opgeruimd

De kamer is ineens weer een stuk mooier vind ik. Zo fijn als ik op de bank zit en een leuk bureau zie staan. Helemaal al netjes ingeruimd, weer een hoop weggegooid of in een zakje naar de garage, tot het van daaruit weer weggegooid kan worden. Soms moet je gewoon even wennen aan het idee dat het niet meer nodig is, verouderd, uit de tijd, waardeloos. Lampje komt morgen, geen zwarte natuurlijk anders wordt het allemaal zo zwart. Net zoals ik een houten bureau ook niet zag zitten, we hebben al zoveel verschillende houtnerven, dat zou echt teveel van het goede geworden zijn.

'En dan moet het oude bureau ook nog naar de stort', zei Joop tegen Piet die hielp met de kar. Maar nee hoor, daar heeft Zonnemaire het volgende op gevonden. Er is een boom, misschien wel meerdere dat weet ik niet, maar als je daar je oud ijzer legt wordt het vanzelf opgehaald en het lag er misschien net een paar uur en daar kwam de ijzerboer al aangereden, opgeruimd is netjes. De papiercontainer was vol, dus de verpakking kon ik nog niet kwijt.

Eindelijk weer eens lekker gewandeld, het was heerlijk vanmiddag!

Volle maan vandaag!

Ria Maandag 24 September 2018 at 6:35 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

vier reacties

Sjoerd

De papiercontainer hier is ook altijd te klein…

Sjoerd, (URL) - 24-09-’18 21:08
Thérèse

Fijn Ria zo’n leuk nieuw bureau en inderdaad was het hier ook heerlijk weer.

Thérèse, (URL) - 24-09-’18 21:48
John

Wij kunnen de papiercontainer een keer per zes maanden buiten zetten. Geen reclame in de bus scheelt al zoveel.

John, (URL) - 25-09-’18 07:31
Jan K. alias Afanja

Als het eenmaal klaar is, dan heeft opruimen en herinrichten inderdaad zijn voordelen, alleen al die troep voordat het zo ver is …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-09-’18 11:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.