Bèèh

Gisteren was het zo leuk. Ze kwamen me allemaal al hollend en al blatend tegemoet, als ik bèèh-de bèèh-den ze terug, we hadden een hele conversatie. Vandaag lagen ze te kauwen, er kwam geen stom woord uit.

Het was niet heel de tijd zo donker als op de foto's, er was ook zon en een zelfgemaakt advocaatje bij de buurvrouw, net zo geel als het boerenwormkruid en bijkomende leuke gedachten aan vroeger als mijn moeder zelf advocaat maakte.

Slecht geslapen en een vervelende droom.

Het was hoog water het kwam tegen de duinen aan en die waren heel steil, er viel bijna niet te lopen. Ik wilde naar boven, want daar liep ook iemand maar dat ging niet en het zou nog kilometers duren zei Joop, die ook niet omhoog kwam, wat een getob... gelukkig werd ik even later gewoon in bed wakker.

Ria Vrijdag 28 September 2018 at 3:11 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vier reacties

Thérèse

Leuke schapen met die zwarte koppen. En nare dromen zijn heel vervelend.

Thérèse, (URL) - 28-09-’18 22:35
Sjoerd

Ik kan me de meeste dromen, als ik die al heb nooit herinneren.

Sjoerd, (URL) - 29-09-’18 14:57
Jan K. alias Afanja

Leuk die schapen. In het kader van Leeuwarden-Fryslân Culturele hoofdstad is een aantal herders vandaag begonnen aan een lange mars door Fryslân met een kudde van 250 heideschapen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-09-’18 17:29
Renesmurf

Ze hebben er zin in of ze hebben er geen zin in, dat ligt er maar net aan. Wel veel wind.

Renesmurf, (URL) - 29-09-’18 20:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.