Knop om

De foto's van zonsopkomsten en ondergangen zijn de laatste weken niet van de lucht, het is ook wel mooi natuurlijk, maar ik vind dat er overdag ook genoeg moois te zien is, alleen kwam het daar vandaag niet van.

Waar het dan wel van kwam weet ik ook niet en waarom er opeens op een heel oude post gereageerd werd weet ik ook al niet. Het is te warm, ik ben er klaar mee, ik wil een frisse neus als ik lekker buiten ben geweest.

Morgen nog warmer, toemaar, van mij mag de knop om en de verwarming aan. Bontlaarzen doe ik stiekum 's avonds al aan :-D

Ria Vrijdag 12 Oktober 2018 at 8:48 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

drie reacties

John

Van mij mag het tot de kerst zo zijn. Geen probleem mee als dat zo zou zijn. JA, gister was de ondergang ook weer prachtig.

John, (URL) - 13-10-’18 09:29
Jan K. alias Afanja

Vanuit klimatologisch oogpunt is het natuurlijk slechte zaak dat het nu nog steeds zo warm en droog is. Maar ik vind temperaturen zo net boven de 20 graden nog steeds wel lekker. Ik zie nu alweer tegen lagere temperaturen en vochtiger omstandigheden op, dat doet mijn benen weer geen goed.
Maar ala, het komt zoals het komt met ‘t weer, en daar hebben we het maar mee te doen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-10-’18 11:59
Sjoerd

Ik vind het wel lekker zo, maar een beetje koeler heb ik ook niets op tegen.

Sjoerd, (URL) - 13-10-’18 14:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.