Groente en gras

De bloemen van de zwarte toorts van gisteren, ik vind ze prachtig met dat paars en rood erin.

Lekker gewandeld vandaag. Ik hield weer eens een dag over, dat gebeurt regelmatig hoor niets ernstigs, maar eigenlijk had het dus zaterdag moeten zijn en het was nog maar vrijdag, fijn!

Vanmiddag eigenlijk alweer te warm, niet voor mij maar voor Didi, maar we liepen toch lekker naar de groenteboer op Noordgouwe op het gemak, en als het meezit voor Didi even een praatje met deze of gene zodat ze even lekker in het gras kan liggen en dat kon.

Joop is weer druk in de weer voor de duiven. Gisteren heel de dag onderweg, overleg hier, vergadering daar, prijzen uitzoeken en zorgen dat alles er netjes op komt qua naam, het is weer een heel geregel. Vanacht pas tegen eenen thuis en dan nog even bijkomen en zitten met een wijntje dan is het zo halfverwege de nacht.

Nog een week geduld en dan is er de uitslag van de mri, we kijken er naar uit het is toch fijn als je weet waar je aan toe bent en of er iets aan te doen is. Gelukkig hebben we een automaatauto, want schakelen zou ook niet fijn zijn.

Ria Vrijdag 19 Oktober 2018 at 6:19 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Het kan maar niet op met het weer. Toch wordt het tijd dat het begint te regenen. Het is hier allemaal kurkdroog.

Sjoerd, (URL) - 19-10-’18 21:53
Thérèse

Ze zijn prachtig die bloemen. Joop heeft het wel erg druk maar ja, hij zal er wel hart voor hebben.
Fijn dat alles in je huis weer klaar is, Ria.

Thérèse, (URL) - 19-10-’18 22:31
Jan K. alias Afanja

Dat zijn inderdaad hele mooie bloemetjes

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-10-’18 00:18
John

Hoe kun je nu een dag over hebben? Ik heb er meestal te kort :P Ik vind de temperatuur prima zo. Zou wel mogen regen voor een week.

John, (URL) - 20-10-’18 08:48
Renesmurf

Het lijk wel lente, de laatste tijd, het voelt niet echt goed, maar we maken er toch het beste van. Alles beter dan nat en koud.

Renesmurf, (URL) - 20-10-’18 17:32
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.