Oranje boven

Eigenlijk ben ik 's morgens net altijd te laat voor mooie zonsopkomsten en de daarbij horende kleuren, maar dat ook de lucht verandert is een ding wat zeker is. Uitgesproken randen, rolwolken, vreemde wolken, het is gewoon anders allemaal. 

En nu maar hopen dat die ring nog steeds betekent dat er regen aan komt. Ik ben wel van plan een goeie regenjas aan te schaffen. Zo'n softshell jas houdt wel iets tegen, maar na een kwartiertje in een flinke bui komt het er toch wel doorheen en ik denk dat als de bui eenmaal losbarst, dat dan het einde zoek is.

Vandaag nog geen regenjas nodig gehad, eigenlijk helemaal geen jas. Lekker gewandeld en daarna een flinke pan pompoensoep gemaakt. Lekker en makkelijk!

Ria Zaterdag 20 Oktober 2018 at 6:01 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

En dat oranje van de soep maakt het weer helemaal in pas met de oranje luchten.

Sjoerd, (URL) - 20-10-’18 20:35
Jan K. alias Afanja

Met pompoensoep maak je mij niet blij, maar ik vind die kring rond de zon wel heel mooi.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-10-’18 20:54
John

De lucht is zeker veranderd. Ik maak tegenwoordig veel foto’s van alles wat vreemd is in de lucht. Van de week hing er gewoon een regenboog achtige wolk.

John, (URL) - 21-10-’18 15:01
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.