Heerlijk!

Na weken van zowat geen slaap, sliep ik vannacht in één keer door, heeeeeerlijk! Wat voel je je dan een ander mens. Ik at gisteravond een banaantje voordat ik naar bed ging, misschien moet ik dat vanavond weer doen.

Het was een heerlijke dag, ik had er zin in! Een lekker ochtendrondje Korteweg met Didi, vanmiddag een rondje met Joop die al snel weer last van zijn voet kreeg, maar nu wel zijn handschoenen uit kon proberen. Het werd een kort rondje zodoende, maar de handschoenen bevielen prima!

Na de soep en een tijdje tekenen had ik zin om nog even naar buiten te gaan, dus deden Didi en ik nog een rondje Korteweg. Pasta gekoookt en nu voldaan achter de pc.

Een heerlijke dag, dat zei ik al geloof ik. Ik liep gewoon in mijn trui trouwens hoor, shirtje eronder voor de wind dat wel, maar wat was het lekker!

Ria Zondag 21 Oktober 2018 at 6:28 pm | | Standaard

zes reacties

Fien

Hans heeft vandaag nog in de korte broek gewandeld. Dat zal vanaf morgen wel afgelopen zijn.
Ik ben de hele week al niet lekker geweest. Een virus gepakt van de kleinkinderen. Begin er nu wel van te balen. En dat met dat mooie weer. Wandel al een week niet.

Fien, - 21-10-’18 19:37
Renesmurf

ja, ik heb ook fijn gewandeld, de rondes worden korter, maar wel fijn. En ik eet op elke werkdag een banaan en slaap altijd prima.

Renesmurf, (URL) - 21-10-’18 21:32
ria

Oh wat vervelend fien. Ja dat heb je met kleinkinderen over de vloer. Ik ook René ik begin de dag ermee en gisteren dus twee

ria, (URL) - 21-10-’18 21:34
Jan K. alias Afanja

Er gaat niks boven een goede nachtrust, dat kan je dag maken en breken.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-10-’18 11:49
John

Goed slapen is heerlijk. Ik doe dat over het algemeen erg goed.
Ik kom trouwens nogal vaak op oude logjes als ik op je feed klik.

John, (URL) - 22-10-’18 18:06
ria

Komt misschien omdat ik vaak dezelfde titels gebruik, geen idee, ik zal mijn best eens doen originele titels te verzinnen misschien helpt dat. Ik gebruik gewoon mijn linkenlijstje dat werkt altijd :-)

ria, (URL) - 22-10-’18 18:12
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.