Zonder steeltje

Het is een kunstige paddenstoel vind ik, het lijkt wel een yin yang symbool.

'Oe kant zo hroeie zongder steeltje' zou Piet zeggen. Jammer dat zijn bankje zomaar met onbekende bestemming verdwenen is.

Herfstig vandaag, er was een frisse wind, even wennen weer maar voor een hond loopt het toch net iets makkelijker krijg ik het idee.

Vanmiddag liepen we richting de Veerhoek, maar waar ik onderweg al een vermoeden van kreeg bleek waar, ze waren niet thuis, dus maakten we rechtsomkeert. Jammer maar helaas, geen staafje uit de snoepkast vandaag.

Een lief kalfje onderweg, de koeien gingen er steeds beschermend voor staan dus een foto maken viel niet mee, maar toch eentje.

Joop puzzelt en vergadert vanavond weer. Nog drie nachtjes. Het wordt tijd want het wordt echt niet minder ook al wandelt of fietst hij niet.

Ria Dinsdag 23 Oktober 2018 at 6:57 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Het is me wat met die Joop. Ik ben blij dat ik in ieder geval van de zere knie af ben.

Sjoerd, (URL) - 24-10-’18 08:07
Jan K. alias Afanja

Naar buiten kijkend is het nu ook eindelijk echt herfstachtig in ons tuintje, dat een wat een trieste aanblik biedt nu. De miezerige regen is welkom, dagen achtereen, volgens mij.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 24-10-’18 14:03
John

Bentley heeft het ook meer naar z’n zin als het niet zo warm is.

John, (URL) - 24-10-’18 16:03
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.