Nattigheid

Vandaag was het echt regenjassenweer. Mijn nieuwe regenjas kwam gisteren dus die was net op tijd binnen. Een fijn buitje al leek het erger dan het was, maar ik bleef droog en daar gaat het maar om. Fijne jas met een gewoon touwtje in plaats van altijd maar die rare elastiekjes en nog ruimte genoeg voor iets extra's eronder.

Joop reed vanmiddag naar Vlissingen voor de uitslag van de MRIscan die niets opleverde, niks gevonden. Terug naar de huisarts voor de volgende stap, dat schiet niet op zo. Of iets met de aders of met de zenuwen zei hij, dus alle twee tegelijk maar aanslingeren als dat tenminste mogelijk is.

Ik wandelde ondertussen een rondje en maakte de tekening waar ik mee bezig was af.

Ria Vrijdag 26 Oktober 2018 at 6:20 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , , ,

zes reacties

Thérèse

IK ben helemaal bijgelezen, Ria. Ik had het druk met de kleinkinderen, met fysiotherapie en met wat al niet. Lekkere regenjas heb je en meteen regen erbij, haha. Doet mij denken aan onze kinderen —lang geleden- hadden een nieuw regenpak en jawel, opeens waren ze heel blij, want het regende en dan konden ze hun mooie kleurige pakken aan.
Wel vervelend dat Joop nog steeds last van zijn voet heeft en men niet weet wat het is.

Thérèse, (URL) - 26-10-’18 19:49
ria

Ja heel vervelend maar ooit komt ook dat weer goed net als jouw benen! Hij is wel huiselijk zo.

ria, (URL) - 26-10-’18 20:15
Sjoerd

Nat is het hier gelukkig ook, het moet alleen eens een beetje gaan doorregenen

Sjoerd, (URL) - 26-10-’18 22:38
Renesmurf

Zo gaat het altijd met kwalen, men zoekt net zo lang tot er iets gevonden is. Regen heb ik nu alweer genoeg van.

Renesmurf, (URL) - 27-10-’18 11:23
Jan K. alias Afanja

Ook hier is het eindelijk weer eens wat nat, maar grote hoeveelheden regen zijn er nog niet gevallen. Een warme en waterbestendige jas is wel weer aan te raden momenteel. Ik vind temperaturen onder de 10 graden toch wel weer wennen. Brrrr ….

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-10-’18 14:32
John

JA, regen viel er wel maar nog te weinig. Als Joop ergens last van heeft zal er vast iets te vinden zijn lijkt mij, maar ik ben geen dokter.

John, (URL) - 27-10-’18 15:43
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.