Lekker bezig

Bij Joop begint de verkoudheid nu iets in hevigheid af te nemen terwijl het bij mij nu net op komt zetten, ik deed al af en toe een paracetamolletje en nu ook strepsils erbij en zuigsnoepjes, ik hoop niet dat ik het zo erg krijg als Joop want die hoestte alsof het uit zijn tenen kwam.

Vanmorgen was hij eindelijk aan de beurt bij de dokter als vervolg op de uitslag van de MRI en inmiddels ook een nacht in het ziekenhuis.

De dokter weet het nu ook niet meer en gaat eerst overleg plegen met haar collega's.

Als vervolg op de ziekhuishuis opname volgt er een slokdarmonderzoek, dat kan gewoon in Zierikzee. We wachten nu op een telefoontje wanneer dat onderzoek kan plaatsvinden en eentje hoe nu verder met de voet. De verkoudheid gaat gelukkig vanzelf over.

Verder gaat alles wel goed hoor, ik liep om kwart over acht al door de polder en Didi vond het half vijf toch echt wel tijd om te eten. Vanmiddag nog een rondje door de frisse lucht en we kwamen alweer een bekende tegen die gezellig meeliep voor een kopje thee.

Weer een tekening klaar en al vind ik hem zelf niet zo geslaagd toch post ik hem natuurlijk en begin nu weer vrolijk aan een nieuwe het gaat er ook niet om hoe leuk of mooi ze zijn (dat is alleen maar meegenomen), het gaat er om hoe lekker ik bezig ben.

Ria Woensdag 31 Oktober 2018 at 3:34 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Als je ene keer in die mallemolen zit ben je er nog niet uit… Het lijkt wel of iedereen dan aan je wil verdienen.

Sjoerd, (URL) - 31-10-’18 21:44
John

Brrr, die verkoudheid lijkt me helemaal niets. Nu snotter ik ook altijd een beetje, maar dat komt denk ik door het vele buiten zijn. Die slokdarm, die heeft toch niets met zijn voet te maken?

John, (URL) - 01-11-’18 08:20
ria

Nee John. Maar omdat hij pijn op zijn borst had van vrijdag op zaterdag.

ria, (URL) - 01-11-’18 08:24
Jan K. alias Afanja

Er zit niets anders op dan het allemaal maal maar weer over je heen te laten komen, af te wachten en er het beste van te hopen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 01-11-’18 10:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.