Gesjouw

Vroeg op vanmorgen want het bed moest nog uit elkaar voordat de zeilleggers kwamen en om kwart voor acht waren we er helemaal klaar voor. Kwart over acht waren ze er. Het ging lekker snel, heerlijk weer de ramen konden open, geen nattigheid en kwart over elf lag alles erin, niet geplakt zoals we dachten, alleen bij de naden. Achteraf maar goed want bij het dweilen voelde ik een hobbeltje, gebeld en ze kwamen gelijk kijken. Was een stevig hobbeltje dat vast in de vloer zat en nu is het weg. Bij de vorige vloerbedekking was daar natuurlijk ook een hobbeltje, want het zat vast, maar ik had gedacht dat het weg zou zijn, opgezogen, maar niet dus en nu wel. Eigenlijk had ik ze er vooraf van op de hoogte moeten brengen, maar daar had ik niet aan gedacht.

Wat donkerder en dikker dan de vorige, het voelt ook fijner aan, ik ben er heel blij mee! Alles weer in elkaar en op zijn plek en mens sjouwt wat af.

Nu nog een kast, maar omdat Joop een drukke week heeft doen we het maar even zo. De kast komt op de plaats van het mandje, tot ergens bij de rotankastjes waar de sokken en de onderbroeken in zitten, wij zijn erg gehecht aan die kastjes. Het kledingrek, mandje en de opbergboxen met zomer/winter/of logeerspullen kunnen dan achter de kast.

De dokter heeft gebeld en wat Joop zelf (of eigenlijk ik) ook al bedacht had was de fysiotherapeut, alleen stuurt de dokter hem naar een speciale sport fysiotherapeut. Goed. Spannend!

Heerlijk geslapen afgelopen nacht, natuurlijk nog wel verkouden maar een stuk beter dan gisteren! Bij Joop duurt het nu al een week langer, hij komt ook niet buiten. Ik zal zo blij zijn als alles weer een beetje normaal is. 

Ina is vandaag ook weer naar haar eigen huis vanuit het zorghotel, bijna zes weken na haar operatie nu, nog snel moe maar ook dat komt wel weer goed.

Ria Maandag 05 November 2018 at 10:10 am | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

vier reacties

Thérèse

Nou het was wel druk maar het is nu allemaal klaar, behalve een nieuwe kast dan of een oude. Je kunt natuurlijk ook bij een Kringloop kijken. IK zie daar altijd zo leuke kasten, maar ik heb ze niet nodig.
En Joop naar de fysiotherapeut. Dat gaat vast goed komen. Nu nog weg met de verkoudheid. Fijn ook dat Ina weer thuis is.
Nog een aai voor Didi en de groetjes voor jullie.

Thérèse, (URL) - 05-11-’18 21:31
Sjoerd

Het is eigenlijk zo gebeurd, dat leggen. Het meeste werk is iedere keer alles leeghalen en weer terugplaatsen.

Sjoerd, (URL) - 05-11-’18 21:32
hanscke

Tja, het loopt een beetje synchroom bij onze mannen, Gosse moet naar gespecialiseerde sport podotherapeut.

hanscke, (URL) - 05-11-’18 22:57
Jan K. alias Afanja

Je hebt er even wat werk van, maar dan heb je een paar uur later ook weer een mooi nieuw en strak vloertje.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-11-’18 15:14
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.