Vergankelijkheid

Afgelopen week was de presentatie van het boek 'Vergankelijk in Zonnemaire' en gisteravond kocht ik het in het Dorpshuis. Ik heb het nog niet uit want ik ben geen snelle lezer, ik doe af en toe een verhaaltje, veel leuker, want leuk is het best. Niet dat de verhalen me zo verrassen, maar wel de manier waarop het vertelt wordt en de illustraties van Saskia Eggink zijn ook mooi. 

Lekker gekleurd vandaag, Joop was de hele dag op stap. Wel een wandelingetje of twee waarvan de laatste in de regen. 

Eigenlijk had ik vanavond naar de kerk gewild, naar het Oogstpalet concert door Nut en Uitspanning, maar dat wil ik de gemeenschap niet aan doen, net weer een behoorlijke hoestbui en tussendoor gewoon regelmatig flink kuchen, hoesten en keelgeschraap en als ik iets erg vind is het hoestende mensen in een kerk. Ik voel me wel steeds beter hoor en bij Joop is het nu zo goed als over, hij had het ook al een week eerder dan ik, dus komende week ben ik er hopelijk ook vanaf.

Ria Zaterdag 10 November 2018 at 5:59 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

drie reacties

Sjoerd

Haha, daar had ik vroeger ook zo’n hekel aan. Dan besef je niet dat die mensen het zelf ook heel naar vinden om zo te kijk te staan in een kerk.

Sjoerd, (URL) - 11-11-’18 08:47
John

Ben je toch nog even zoet mee geweest dan, met die verkoudheid. Nou ja, het eind is in zicht dus.

John, (URL) - 11-11-’18 12:46
Jan K. alias Afanja

Sterkte en beterschap met je hoestbuien. Gelukkig heb je een mooi boek om afleiding te vinden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-11-’18 12:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.