Black is beautiful

Black Friday vandaag. Alles is bijna gratis krijg je het idee, centjes net binnen en een dure maand voor de boeg, zo is het wel bij de meeste gezinnen. Gelukkig is er dan in januari weer de uitverkoop...

Ik had al weken ergens een broek in een mandje waarvan ik dacht, zal ik wel, zal ik niet, dus ik keek eens gisteren en jawel... 30% korting, dat vind ik dan wel leuk meegenomen en gaf mij net dat duwtje. Sokken had ik ook nodig en onderbroeken, dus dat bestelde ik allemaal vandaag. Scheelt best en het zijn dingen die ik toch koop.

Joop was vandaag in Zierikzee voor een slokdarmonderzoek een gevolg van de nachtelijke ziekenhuisopname laatst. Geen prettig onderzoek maar er bleek wel uit dat hij een Barrett slokdarm heeft. Niets verontrustends werd hem een paar keer op het hart gedrukt. Er zijn hapjes genomen voor onderzoek, want bij 5% van de mensen die het hebben ontwikkelt het zich op den duur als slokdarmkanker en als die hapjes niets verontrustends opleveren dan over drie jaar weer en ondertussen maagbeschermers blijven gebruiken en verder is er weinig aan te doen.

Eindelijk toch iets opgelost. Verder doet hij netjes zijn schoenen aan, wat niet vervelend is blijkbaar want hij doet ze halfverwege de dag niet uit.

Heerlijk gewandeld. Vanmiddag met Heleen een rondje in de zon. Ik heb geen foto's gemaakt, maar vandaag was de verjaardag van Simba, tien jaar geleden werd ze twaalf. Ze was loops dus eigenlijk had ze helemaal geen tijd om jarig te zijn...

Ria Vrijdag 23 November 2018 at 6:51 pm | | Standaard

zeven reacties

Thérèse

Het beste met Joop, Ria. We worden oud, hè.
Wat een mooie foto van Simba. Was ook zo’n lieve hond.

Thérèse, (URL) - 23-11-’18 21:58
Renesmurf

Ja, de tijd vliegt voort, en gelukkig maar. Alles onder controle en door maar weer!

Renesmurf, (URL) - 23-11-’18 22:47
Sjoerd

En zo groeien stapje voor stapje wat ouder…

Sjoerd, (URL) - 24-11-’18 07:17
Jan K. alias Afanja

Die commerciële grapmakerij van Black Friday heb ik lekker aan me voorbij laten gaan. Mij krijgen ze niet gek.
Hopelijk worden er geen vervelende zaken aangetroffen, eerst maar weer van het meest gunstige scenario uitgaan, lijkt me.
Goed weekend!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 24-11-’18 11:09
hanscke

Black Friday heb ik ook aan mij voorbij laten gaan. Ik had al geprofiteerd van andere aanbiedingen in een winkel bij ons in het winkelcentrum.
Uit de link in jouw verhaal kan ik er haast wel uit afleiden dat ik waarschijnlijk ook een Barrett slokdarm en dat al een aantal jaren. Mijn klachten verergeren niet dus heb ik het nog steeds niet nodig gevonden om het te laten onderzoeken.

hanscke, (URL) - 24-11-’18 12:26
John

OP deze manier zoals jij dat deed is black Friday natuurlijk super leuk. Ik doe er eigenlijk niet aan als ik niets nodig heb. Gaat iets stuk en ik kan een deal slaan wel natuurlijk.

John, (URL) - 24-11-’18 12:51
ria

@Hanscke dan moet je er zeker wel naar laten kijken en af en toe laten controleren.

ria, (URL) - 24-11-’18 19:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.