Aan- en uittrekken

Zo heb je nog een trui en een paar uur later alleen nog wat bollen. Hij was veel te groot, ik deed hem niet aan, hij zat ook niet lekker vooral ook omdat hij veel te groot was. 

Gisteren haalde ik nog wat bollen bij Ans, ze stopt ermee en houdt (grootscheepse) uitverkoop tot eind december. Met wat meer korting had ik de overgebleven twee bollen die ze nu waarschijnlijk niet meer kwijtraakt er ook nog wel bijgenomen maar de korting viel me wat tegen eigenlijk, 10% op bollen van €8.--. Dat was voor het laatst, we hebben tenslotte een prachtige nieuwe grotere wolwinkel in de buurt.

Sint en zijn Pieten zijn ook hier gearriveerd. Precies zoals het hoort. Wij hadden ons wat verslapen vanmorgen en ik dacht dat hij pas om elf uur kwam maar eenmaal aan de koffie hoorde ik de muziek al spelen. Nu ja het gaat toch om de kinderen maar wat meer volk op de been is altijd leuk natuurlijk.

Volgend jaar zal ik beter mijn best doen Sinterklaas.

Ria Zaterdag 24 November 2018 at 6:19 pm | | Standaard

zes reacties

Renesmurf

ja, hij is er weer, reuze gezellig! En een te grote trui wil in de was nog wel eens krimpen.

Renesmurf, (URL) - 24-11-’18 21:31
Jan K. alias Afanja

Lijkt me anders best lekker, zo’n fijne warme trui waar je de komende winter lekker in kunt ‘wonen’. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-11-’18 12:41
John

HAndig met een gebreide trui. Gewoon uithalen en wat nieuws maken.

John, (URL) - 25-11-’18 13:02
Sjoerd

Super, ik zie in ieder geval zwarte Pieten.

Sjoerd, (URL) - 25-11-’18 16:33
Thérèse

Daarom brei ik geen truien meer. Bij mij duurt het heel lang voor hij af is en je zult hem toch helemaal uit moeten trekken… leuke Pieten bij jullie en een mooie Sinterklaas.

Thérèse, (URL) - 26-11-’18 01:18
hanscke

Prachtig plaatje van die pieten. Ja, mijn nazomerproject is bijna af. Als het klaar is zal ik het tonen. Inmiddels ben ik met een nieuwproject voor mijzelf begonnen. Heel licht grijs. Ik heb er zin in.

hanscke, (URL) - 26-11-’18 20:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.