Rood

Regen vanmorgen, niet echt dat je zegt stromend, maar het spikkelde er behoorlijk op los. Sil en ik deden een rondje met de honden en daarna pakte ze haar spullen. Een dagje zomaar zitten is ook niets, daarvoor zijn we te bezige bijen en ze had thuis nog genoeg te doen.

Niet dat ik nu zoveel gedaan heb, maar wel lekker zitten kleuren, dat gaat ook niet met iemand erbij en verder een mouw afgebreid van de uitgetrokken trui, het begin is er weer.

Vanmiddag ook een lekker rondje gedaan, het was al iets droger.

Vanavond kwam Miriam nog gezellig even meeeten, de dagen  vliegen voorbij, ze zijn gewoon te kort eigenlijk. 

Woensdag komt Paauwe met de restanten ook nog de technische ruimte van zeil voorzien, we hebben spijt dat we dat niet gelijk gedaan hebben, want eigenlijk ziet het er niet uit nu en om zelf te gaan tobben hebben we ook geen zin in, die mannen hebben dat zo gedaan.

De maandag begon goed met een bekeuring van €230, Joop was door rood gereden, dat zal wel op het nippertje zijn geweest om half elf 's avonds, maar tsjakka!

Ria Maandag 26 November 2018 at 6:53 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zes reacties

hanscke

Krijgen jullie op maandag nog post? Wij niet. Maar ja, als de bekeuring een dag later komt schiet je er toch ook niets mee op. Ik vind het altijd wel zonde van het geld.

hanscke, (URL) - 26-11-’18 20:45
ria

Nee wij krijgen op maandag ook geen post, hij kwam tegelijk met de krant tevoorschijn.

ria, (URL) - 26-11-’18 21:27
Jeanne

Rood = pech!

Jeanne, (URL) - 26-11-’18 22:27
Sjoerd

Die Joop toch… Daar kun je aardig wat van gaan eten en drinken…

Sjoerd, (URL) - 26-11-’18 22:29
Jan K. alias Afanja

Ja, ‘t is wat … maar om dan meteen dat vogeltje de schuld te geven en een oplawaai te geven, dat gaat toch wel erg ver …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-11-’18 00:20
John

Zo, €230,- dat is een behoorlijke smak geld. Daar kun je leuke dingen van doen

John, (URL) - 27-11-’18 08:37
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.