Overdaad schaadt

Ben lekker op de bank aan mijn vestje aan het breien. Het is ook zonder kerstspullen gewoon knus in huis net als anders, het enige verschil is dat de vier schuimrubberen engeltjes toekijken.

Na de koffie een paar boodschappen op Scharendijke, er is voorraad, de kerststol is binnen, maar ik realiseer me nu dat ik een zeeppompje vergeten ben, terwijl hij wel op het briefje stond, waarmee ik in mijn hand door de winkel liep... eind van de week nog een kans. Volgende week probeer ik alle winkels te vermijden.

Ik was ook even bij het tuincentrum en kocht een leuke vogelvoerkrans dan hebben de vogeltjes ook een lekker kerstmaal. Nog geen vetbol of pindakaaspot opgehangen verder, er is eten zat te vinden denk ik maar zo, dat gevoer is eigenlijk nergens voor nodig, daar worden ze maar lui van. Maar goed de vogeltjes ook een leuke kerst.

Heleen kreeg er ook eentje, omdat ze soms van die lekkere taarten voor me bakt enzo ;)

Ria Dinsdag 18 December 2018 at 6:33 pm | | Standaard

vijf reacties

Renesmurf

ja, het is allemaal te koop, dus waarom ook niet! Ik lees wel altijd mijn briefje, want daar staat altijd wat ik nodig heb, buiten de standaard dingen om.

Renesmurf, (URL) - 18-12-’18 21:57
Sjoerd

Tijdens de kerst eten wij ons ook meestal vol, een start naar het nieuwe jaar. En dan mogen voor mij de vogels ook mee genieten.

Sjoerd, (URL) - 18-12-’18 22:17
Thérèse

Ook mooi die krans, Ria. En fijn dat je je portemonnee terug hebt.

Thérèse, (URL) - 18-12-’18 23:41
John

De vogels kunnen weer smullen.

John, (URL) - 19-12-’18 09:06
Jan K. alias Afanja

Eerst even dit: er zitten mooie lijnen in je tweede foto. Zo, dan is dat maar gezegd. :-)
In Huize Afanja doe we al jaren niet meer aan uitbundige kerstversieringen. Aafje fröbelt graag wat met groen en dat is dan met nog hier en daar een kaars of een theelichtje net genoeg.
De vogeltjes krijgen hier ook nog geen uitbundige dis. Af en toe een halve appel, een zakje met wat nootjes en hier en daar wat strooivoer. Daar zijn ze volgens mij meer dan genoeg mee geholpen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-12-’18 12:14
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.