Nat zat

Nou.... kijk.... zo ongeveer..... en dan tot eind maart, dat is best uit te houden.

Regen hoeft niet het is nat zat.

Deze week mijn zestienjarig blogjubileum.

Ik begon bij Blogger en kon daar best veel mee, op mijn manier dan hè, met de kleuren en indeling daar leerde ik best veel van. Af en toe ging het ook weleens mis, maar het kwam altijd weer goed.

Daarna wilde ik eigenlijk een echt blog op mijn eigen naam en niet meer met Blogger erbij, een mens is eigenlijk nooit tevreden, maar ook dat kreeg ik weer voor elkaar samen met Downer. Uren hebben we gechat (op toen nog MSN). Helemaal gelukkig was ik (en nog steeds) en alle oude posten uit Blogger zette ik over per week, daar heb ik dan weer wel spijt van, want waarom niet gewoon meer op het gemak per dag en dan gelijk een foto erbij als die er was. Soms denk ik erover het nog eens te doen, maar tegelijkertijd zie ik ook de onzin er wel van in. 

Nu ja jubileums zijn er om te vieren, kroonjaar of niet.

Het was een fijne dag!

Ria Woensdag 19 December 2018 at 5:10 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

acht reacties

Irene

Gefeliciteerd, je hoort wel bij de volhouders en terecht. Ik kom nog steeds iedere dag even kijken hoe het met Ria gaat ;-) We hadden het er net over toevallig, dat ik mijn 15 jarig loggersfeest vergeten was te vieren. We gaan nog even door hè, voor ons plezier.

Irene, (URL) - 19-12-’18 21:33
Sjoerd

Bij Anka kom ik ook nog steeds… Ik blog vanaf 1999 volgens mij. Ik ga nog wel even door, denk ik. Toch proficiat, er zijn niet zoveel meer over uit die tijd.

Sjoerd, (URL) - 19-12-’18 21:47
ria

Goh wat een toeval toch weer :-D

Natuurlijk gaan we gewoon door tot onze vingers krom staan van de ouderdom en we niet meer kunnen typen, dan pas, of misschien dan toch nog met moeite een logje per week eruit kunnen persen ;-)

ria, (URL) - 19-12-’18 21:50
ria

@Sjoerd: Anka blogt al lang niet meer hoor, tenminste niet dat ik weet.

ria, (URL) - 19-12-’18 21:54
Peter de Rujjter

Gefeliciteerd met deze mijlpaal Ria. Doe er nog maar zestien jaar bij. Ik lees je dagelijkse beslommeringen met veel plezier !

Peter de Rujjter, (URL) - 19-12-’18 22:23
ria

Oh wat vind ik dat nu toch weer leuk om te horen Peter. Ik dacht die zal me wel gewist hebben nu ik op zonnemaire zit. Ik doe mijn best maar ja het kan ook zomaar gebeurd zijn met het bloggen. Fijne dagen!

ria, (URL) - 19-12-’18 22:44
John

Ze zeggen dat het nog steeds te droog is. Downer ken ik ook. Ze blogt toch niet meer?

John, (URL) - 20-12-’18 09:28
Jan K. alias Afanja

Gefeliciteerd. Maar daar zeg je zo wat … ik ben mijn blogverjaardag laatst ook vergeten. Ik ben in oktober 2005 begonnen. How time flies …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-12-’18 12:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.