Zonnemaire culinair

Vanavond deden wij een culinair rondje dorp.

Te beginnen met gluhwijn in de molen met z'n allen. Daar vond de splitsing in groepen plaats en liepen wij met ons groepje eerst richting de Smisse voor het voorgerecht.

Natuurlijk was het heerlijk, tartaar met rucola, gepocheerd eitje, kleine paddenstoeltjes.

Na de Smisse was de tweede halte Viletta waar vroeger juffrouw Hocke Hoogenboom woonde, erg leuk om daar weer eens binnen te kijken waar niets nog op vroeger leek. We aten er lekkere groentensoep.

Het hondje dat altijd bijna door het raam springt als Didi en ik langslopen was er ook, ze vond me best aardig.

Daarna naar het Dorpshuis voor het hoofdgerecht, echt honger had ik niet meer maar we kletsen er gezellig op los en ook bij elk gerecht een wijntje natuurlijk.

In het cafe stond het toetje te wachten, eigenlijk houdt Joop daar helemaal niet van maar hij offerde zich op.

De andere groepen hadden vanzelfsprekend een andere volgorde. 

Het was weer erg gezellig.

Volgend jaar weer!

Ria Vrijdag 21 December 2018 at 10:40 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Lijkt me inderdaad leuk om te doen.

Sjoerd, (URL) - 22-12-’18 10:17
Jan K. alias Afanja

Wat een leuke dorpsactiviteit, lijkt me erg gezellig. En lekker zal het vast ook wel geweest zijn.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-12-’18 11:12
John

Wiijn en bier laat ik voorbijgaan.

John, (URL) - 22-12-’18 12:28
Irene

Interessant. Dus er waren er die met het toetje begonnen ;-)

Irene, (URL) - 22-12-’18 17:00
hanscke

Wat leuk, zo’n estafette etentje in het dorp

hanscke, (URL) - 23-12-’18 20:03
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.