Gewoon

Al een paar dagen geen enkele foto gemaakt, weinig te zien blijkbaar, of ik zie het gewoon niet, of ik moet gewoon even bijkomen. Dat zal het zijn.

Alles zit weer in de zak, opgeborgen op zolder tot de volgende kerst, dat duurt nog heel lang en wie weet ben ik dan wel in een kerststemming, dat zou zomaar kunnen hoor, een mens is veranderlijk.

De 'kerstboom' is afgetuigd en is nu weer gewoon 'boom in plantenbak'.

Het was weer een heerlijke gewone dag, hoe gewoon kan een dag zijn, nou zo!

Lekker klungelen en doen waar je zin in hebt of juist niet, ik zit namelijk nog gewoon in mijn 'uitbedkomkleren' geen zin in andere kleren vandaag en douchen kan morgen ook weer. Dat doe ik anders ook weleens hoor, maar nu is het gewoon extra lekker stinken vandaag. Natuurlijk wandelde ik wel gewoon, maar daar ruikt niemand iets van.

Als laatste het mapje tekeningen dan maar.

Ze zijn nog steeds te koop. Geen extra btw, geen verzendkosten, alles voor Rita. 

Ze zien er veel mooier uit in het echt en staan heel vrolijk in wat voor kamertje dan ook (zelfs het kleinste).

Ria Woensdag 02 Januari 2019 at 7:10 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

zes reacties

Sjoerd

Ik vind het ook wel lekker rustig zo na alle feestdagen.

Sjoerd, (URL) - 02-01-’19 21:46
aargh

Lekker dat stoffige spul weer weg, januari heeft altijd iets feestelijks vind ik. En vandaag kregen we nog zon ook. Heb jij ook van die vieze vuurwerkramen? Ik kon het niet aanzien in het middaglicht, dus even stevig gesopt.

aargh, (URL) - 02-01-’19 22:02
ria

Oh nee, dat is me nog niet opgevallen, weinig zon ook hier vandaag hoor en we hebben lamellen aan de vuurwerkkant dan valt het niet zo op. Hopelijk ben ik morgen je reactie vergeten

ria, (URL) - 02-01-’19 22:22
Renesmurf

Het wordt al weer langer licht, langzaam maar zeker!

Renesmurf, (URL) - 02-01-’19 23:05
John

Ik maak ook niet elke dag een foto geloof ik. Ik heb er wel enorm veel en de meeste daar doe ik nooit wat mee. GEwone dagen zijn de beste :)

John, (URL) - 03-01-’19 08:46
Jan K. alias Afanja

De zon scheen hier vanmorgen lekker, daarom heb ik maar eens een rondje door de tuin gemaakt. Het eerste rondje van 2019, en jawel, ik heb er foto’s van gemaakt. Het leek meer voorjaar dan winter.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-01-’19 14:01
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.