Origineel of niet

Weer lekker vroeg uit de veren vanmorgen, de auto moest voor een kleine beurt. 

Buiig maar we hielden het op een paar druppels na droog. Joop wandelde terug uit Brouwershaven waar de auto heen moest.

Daarna monteerde hij (wij) het nieuwe rolgordijn voor het Velux raam dat al een tijdje klaar lag. De vorige was verkeerd besteld, dat luistert nogal nauw bij Velux. Ik had een verkeerde besteld waar we pas achter kwamen bij het monteren en dan kan hij natuurlijk niet meer terug. 

Het was Joop gelukt hem passend te maken, maar het wordt toch nooit zoals het zijn moet en ging stuk. Een nieuwe besteld, niet van het originele Velux merk, maar wel met dezelfde maatvoering en de helft goedkoper, verduisterend dit keer. Als dat maar goed zou gaan, het lag er niet voor niets al weken...

Maar ja hoor, niets aan, het past psies en veel eenvoudiger te monteren zonder moeilijke koordjes. Dan denk je dat je goed doet door het originele merk te bestellen...

Nieuwe waterpomp voor de auto en nog de vraag of er een nieuw duur kastje nodig is voor handsfree bellen... 'kost wir aolles'. (of zouden daar ook 'niet originele' voor zijn?)

Ria Maandag 14 Januari 2019 at 6:47 pm | | Standaard

vijf reacties

Renesmurf

Je moet even geluk hebben met dat soort dingen, en daar word je toch nooit ervaren in. Maar zelf doen is sowieso altijd goedkoper dan laten doen.

Renesmurf, (URL) - 14-01-’19 22:39
Sjoerd

Het verschil tussen een Mercedes en een eend… Beiden werken goed, maar een klasse apart.

Sjoerd, (URL) - 14-01-’19 22:40
Mack

Ik heb altijd gedacht dat het Veluws dakraam was in plaats van Velux.

Mack, - 14-01-’19 23:38
Thérèse

Nou, alles zit dan weer op zijn plaats. En de auto weer in orde. Ik heb altijd moeite met vroeg ‘uit de veren te komen’. Morgen moet ik al om 9 uur bij de fysio zijn en dat vind ik ook behoorlijk vroeg.

Thérèse, (URL) - 15-01-’19 00:08
Jan K. alias Afanja

Dat ‘t ook altijd allemaal maar weer geld moet kosten …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 15-01-’19 13:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.