Stapjewel

Vorige week installeerden we een appje waarbij je kon zien waar iedereen was en naar toe ging en zo, maar dat bracht me op plaatsen waar ik helemaal niet geweest was, dat vond ik vervelend, dus gisteren installeerde ik weer eens de oude vertrouwde stappenteller, toch wel leuk als je stapt tenminste.

Vandaag kwam er niet veel van. Vanmorgen op de dijk al omgedraaid en vanmiddag kwamen we ook niet verder dan een rondje Korteweg. Buien en nog eens buien en wind en koud, bah! Die meneer op de fiets daar in de verte op de foto was ik een kwartier daarvoor al tegengekomen hij kwam bijna niet vooruit :-)

Joop was  bijna de hele dag op stap voor de duiven, dus ik zette de radio eens aan en kleurde, heerlijk! Wel ongezellig voor Didi, maar dat moet dan maar een keer.

Ria Donderdag 17 Januari 2019 at 7:11 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Absoluut geen weer voor mijn zonnepanelen…

Sjoerd, (URL) - 17-01-’19 21:31
Renesmurf

Gelukkig heb ik momenteel binnenwerk, en dat is prima te doen. Buiten is vreselijk momenteel.

Renesmurf, (URL) - 17-01-’19 22:26
Jeanne

Maar wel prachtige weidse vergezichten!

Jeanne, (URL) - 17-01-’19 22:38
John

Ik gebruik Google Fit. Die houd dat ook allemaal bij. Het was bar en boos.

John, (URL) - 18-01-’19 09:17
Jan K. alias Afanja

Je had er in elk geval mooie luchten bij, hier was het ook gisteren het grootste deel van de dag weer saai en grijs. Vanmorgen heb ik voor het eerst dit jaar wat langer achtereen zon en blauwe lucht gezien, maar nu neemt de bewolking alweer toe.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 18-01-’19 12:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.