Alleen

Samen wandelen is leuk, maar na de voor ons toch redelijke drukte van de afgelopen dagen, we zijn ook niets gewend, genoot ik weer van een rondje zonder woorden. Niets hoeven zeggen is soms erg fijn.

Ik zag twee knalgele tamelijk grote vlinders, prachtig! Dat verwacht je nu toch nog niet. Misschien een citroenvlinder of een luzernevlinder, morgen kijken of ze er nog zijn en misschien een foto kan maken, het was nu te druk daar.

Aan de schaduwen is goed te zien hoe laag de zon toch nog maar staat zo midden op de dag. Het is wel zo dat over ruim vier weken de zomertijd alweer in gaat.

Afgelopen zaterdag kreeg ik mijn ter reparatie opgestuurde horloge terug van Swatch, het was een gloednieuwe. Ik kan het niet vinden, had het waarschijnlijk nog niet verteld maar de tijd ging ineens twee keer zo snel op mijn nieuwe paarse Swatch en dat moeten we niet hebben natuurlijk. Netjes afgehandeld dus.

Ria Woensdag 27 Februari 2019 at 6:56 pm | | Standaard

vijf reacties

Sjoerd

Nee, als je zoals wij een jaartje ouder worden mag de tijd wel wat langzamer gaan zodat we wat meer ervan kunnen genieten…

Sjoerd, (URL) - 27-02-’19 21:26
Thérèse

Ja, dat zou je wel heel snel oud worden, jakkie bah!

Thérèse, (URL) - 27-02-’19 22:15
John

Ik vind het werkelijk heerlijk om alleen te lopen. Geniettijd is dat.

John, (URL) - 28-02-’19 08:36
Jan K. alias Afanja

Na jarenlang vooral alleen gewandeld te hebben, begin ik dat de laatste tijd steeds minder leuk te vinden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-02-’19 10:50
hanscke

Ik herken dat, bezoek krijgen is leuk, zeker in het kader van een verjaardag, maar als je dan weer in je gewone doen bent is dat ook weer heel erg fijn. Lekker je eigen rondje lopen en het prachtige weer op je in laten werken. Wat was het mooi. Een waar cadeautje.

hanscke, (URL) - 28-02-’19 11:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.