Andersom

Het waaide nog steeds behoorlijk hard vanmorgen en omdat de wind uit het westen kwam liep ik eens andersom, dan zou ik toch grotendeels zijwind of windje mee hebben en dat is best aangenaam als hij zo blaast.

Die rij bomen daar in de verte daar loop ik elke dag zeker één keer keer voorbij. Ze zijn prachtig, fotogeniek ook met de de opkomende zon erachter, of mist, of een kleurrijk gewas op het land, elke dag anders ook en gisteren een zingende lijster. Dus ja, ik was best bang dat ze om zouden waaien, maar ze staan stevig verankerd in de dijk zo blijkt. En er zitten nog geen blaren aan dat scheelt.

Vanmiddag hetzelfde rondje iets uitgebreider met nog steeds veel wind.

Daarna kwam Mir eens op de thee, gezellig! Toen ze weg nog even naar Zierikzee want de thee was zo goed als op en die haal ik bij Joppe, lekker verse kruidenthee voor 's morgens, ik kan niet zonder.

Ria Maandag 11 Maart 2019 at 6:50 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zes reacties

Francien.

Welke kruidenthee drink je dan Ria?

Francien., - 11-03-’19 20:36
ria

Maag darm kruidenthee. Ze mengen dat zelf ik zie het niet in die online winkel. Er zijn heel veel soorten voor van alles en nog wat maar deze is ook gewoon lekker.

ria, (URL) - 11-03-’19 20:52
Sjoerd

Het was hier een beetje stilte na de storm. Toen ik op het werk aankwam sneeuwde het behoorlijk. Gelukkig maar een kwartier of zo.

Sjoerd, (URL) - 11-03-’19 21:32
John

Toch, je kunt met zijwind behoorlijk ploeteren om recht te blijven als het echt hard waait. Gister ook weer een volle ronde gedaan maar was op sommige plekken goed afzien.

John, (URL) - 12-03-’19 08:41
Jan K. alias Afanja

Prachtige foto, de molen wordt mooi uitgelicht m.b.v. de grote schijnwerper.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 12-03-’19 11:57
Renesmurf

Ja, er is nog niks groen, dus de wind heeft vrij spel!

Renesmurf, (URL) - 12-03-’19 23:05
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.