Loopgips

Joop was de hort op vandaag. Eerst voor de duiven, daarna kon hij al terecht bij de podoloog voor zijn voet, lekker snel dus en geen weken wachten weer. 

Morgen gaat hij in het loopgips. Blijkbaar is zijn achillespees verkort, door wat voor oorzaak dan ook. Het kan nog een gevolg van de beroerte zijn waardoor hij anders is gaan lopen, de voet is al eens dubbel geklapt bij een potje volleybal waar hij ook lang last van heeft gehad, nu ja noem het maar, vijftien marathons en de nodige klimpartijen doen er misschien ook geen goed aan. 

Door dat die pees te kort is ga je meer op je voorvoet lopen, waardoor er misschien scheurtjes in de botjes zitten daar, of misschien zelfs een breukje... wie weet komen al die nachtelijke krampen daar ook wel vandaan.

We wachten het af.

Ik had zodoende weer eens het rijk alleen en heb de badkamer gepoetst... dat heeft natuurlijk niets te maken met dat ik alleen was, het was gewoon nodig.

Vanmiddag een rondje waarbij ik dit vlindertje tegenkwam, het is een heel kleintje van misschien twee centimeter, hij zit op een paardenbloem dus ga maar na.

Ria Donderdag 28 Maart 2019 at 7:05 pm | | Standaard

vier reacties

Thérèse

Fijn voor Joop dat het zo snel gaat. En wat een mooie foto’s, Ria!

Thérèse, (URL) - 28-03-’19 21:11
ria

Dank je!

ria, (URL) - 28-03-’19 21:17
Sjoerd

En dat het de kleine vuurvlinder is wist je al… Je kunt die overigens hier vinden:https://assets.vlinderstichting.nl/docs/27cfc0c3-f9df-4ff9-9440-6d0ab3575eaa.pdf

Sjoerd, (URL) - 29-03-’19 08:00
Jan K. alias Afanja

Mooi, die vroege kleine vuurvlinder.
Sterkte voor Joop maar weer!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-03-’19 11:03
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.