Tegenslag

Het schiet niet erg op allemaal.

Joop kreeg steeds meer pijn aan zijn voet, dat kon niet zo blijven duren. Hij belde met de gipskamer en nee zo hoorde het niet zo'n heftige reactie, dus wij weer naar Goes. Het gips is eraf maar als je dan denkt dat de pijn minder wordt, nee dus. Gelukkig komt morgen de rolstoel en kunnen we ook morgen alweer bij de specialist terecht op aanraden van de gipsmeneer.

Ik ben zodoende ook uit mijn doen en kom eigenlijk nergens toe, niet dat dat moet maar ik zou het wel willen. 

De bloembakken komen weer mooi tot leven. De druifjes en de Euphorbia bloeien, de tulpen komen eraan en binnenkort judaspenning! Dat vind ik echt zo leuk! Ik denk dat ik zelf een keer zaadjes vond, maar dat weet ik dus niet meer zeker. 

De bolletjes in de mand bloeien ook.

En de buurvrouw heeft prachtige anemoontjes. Ik zei het al toen we gingen verhuizen, 'mijn tuin wordt eigenlijk veel groter in plaats van kleiner, want heel Zonnemaire inclusief de polder reken ik nu daartoe'. Ook de tuin van de buurvrouw dus! :)

Ria Maandag 01 April 2019 at 6:08 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zeven reacties

Francien.

tjonge, wat zal Joop chagrijnig zijn met zo’n zere voet. Gelukkig kun jij nog rondhollen. En ja, je doet niet veel met alsmaar brengen en halen.
Maar wat het nu wel is met die voet?

Francien., - 01-04-’19 19:13
ria

ja, ik rol hem nu op zijn bureaustoel naar de wc. Ben ook benieuwd wat ze ervan maken morgen.

ria, (URL) - 01-04-’19 19:20
heleen

Sterkte morgen hoor en beterschap.

heleen, - 01-04-’19 20:05
Irene

Vervelend zeg. Sterkte morgen.
(geen plaatjes in dit logje ria)

Irene, (URL) - 01-04-’19 22:10
ria

ja die komen wel weer… dank je!
Photobucket doet in elk geval regelmatig aan onderhoud.

ria, (URL) - 01-04-’19 22:18
Renesmurf

Tja, als er een probleem is gaat alle glans van het leven af, het beste er maar van hopen, de tijd zal het leren, en ondertussen toch maar bezig blijven. En de bloemen zijn prachtig.

Renesmurf, (URL) - 01-04-’19 23:13
Jan K. alias Afanja

Mooie kleurrijke bloemen, maar gezond van lijf en leden zijn is altijd nog fijner en belangrijker. Hopelijk komt er nu toch echt snel verbetering.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-04-’19 14:00
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.