Niet thuis

Warm en koud lijken deze dagen om en om te gaan. Voor mij hoeft het nog niet zo warm in april, als de zon maar schijnt en dat deed hij vandaag alweer.

Ik wandelde een rondje Veerhoek en nam gelijk de lege rolemmer mee terug. Heleen was niet thuis en even later spraken we elkaar even via de app.

'Heb jij de rolemmer terug gebracht? Dan ben je bedankt!' 

Ojee dacht ik even, hij was toch leeg...

Op messenger is vaak onbegrip, dingen worden soms verkeerd uitgelegd. Ik heb het geloof ik al eens eerder aangekaart en dit is weer zo'n gevalletje. Als het echt belangrijk is dan kan je beter even bellen, dan hoor je er een stemtoon bij en dan is het veel duidelijker. Gebruik je toch messenger of zo doe er dan een emoticon bij.

Als Heleen er in dit geval alleen maar een :-) bij had gezet dan was het gelijk duidelijk geweest, maar ja ze wilde het weer te snel doen denk ik zomaar.

Zelf ben ik groot voorstander van appen. zo makkelijk!

Verder liep ik nog een rondje met de collectebus, elke dag een stukje zo rond een uur of vijf, toch tref ik ook dan nog veel mensen niet thuis, dus voor de mensen die me gemist hebben, of geen contant geld hadden, het kan ook hier.

Ria Dinsdag 09 April 2019 at 6:16 pm | | Standaard

zes reacties

Jan K. alias Afanja

Ik word ook niet echt vrolijk van dat op en neer dansen van de temperatuur. De afgelopen dagen was het heerlijk met temperaturen rond de twintigegraden. Vandaag was het met een koude noordoosten wind ineens 6-7 graden kouder. Vooral mijn benen kunnen slecht tegen die schommelingen, maar we doen het er maar weer mee.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 09-04-’19 20:37
Renesmurf

Ja, april doet wat hij wil! Aprilletje zoet brengt nog wel eens een witte hoed. Het is niet anders, als het maar droog is vind ik het al snel prima, zeker in april.

Renesmurf, (URL) - 09-04-’19 22:13
Thérèse

Wat goed van jou Ria, dat je met de collectebus rondgaat.

Thérèse, (URL) - 09-04-’19 22:14
Sjoerd

Vijf uur zijn we ook nooit thuis, De meeste mensen werken tot die tijd of in de detail tot zes uur…

Sjoerd, (URL) - 09-04-’19 22:31
John

Het wisselt soms zelfs op de dag 3 keer van temperatuur. Erg vreemd. En nu las ik in de PZC dat er sneeuw komt.
Ik ben zelf een slechte apper. Ik ben blijkbaar kortaf en kom dan bot over. Ik bel ook liever maar dan moeten mensen wel mijn nummer hebben :P

John, (URL) - 10-04-’19 08:50
hanscke

Ik houd alleen van appen als het om leuke dingen gaat wat je snel kwijt wilt.
Of om even een afspraak te regelen.
Met een collectebus lopen, ik moet er niet aan denken. Ik ben daar veel te verlegen voor.
En ik houd wel van lekker warm weer, beter dan het hele koude weer van vandaag.

hanscke, (URL) - 10-04-’19 19:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.