Groeven

Vroeg op vanmorgen, we deden gelijk maar een iets langer rondje want het zou warm worden en dat werd het ook, al viel dat in de polder vanmiddag wel mee er stond een fijn windje.

Het is volop aardappelpoottijd, mooi gezicht altijd die lange rechte hobbels.

We deden daarna samen eens boodschappen bij de JUMBO omdat ik steeds mensen hoor die vol lof zijn over die nog veel grotere winkel dan de PLUS, met nog veel meer parkeerplaatsen, dat allemaal wel, maar je zoekt je dan wel een hoedje.

En het is in Duiveland, ander volk ook daar, raar maar waar. Het 'gggristelijk gereformeerd' staat bij een groot aantal werknemers en ook klanten diep in het voorhoofd gegroefd en zo kijken ze ook. Niet dat ik iets tegen ze heb maar het valt wel op.

Goed, volgende keer weer gewoon de PLUS voor een paar vaste boodschappen en het is allemaal 10km zie ik net, maakt niets uit waar ik naar toe rij, ook de Lidl is niet dichterbij wat ik dacht. Weer wat geleerd.

Ria Vrijdag 19 April 2019 at 5:04 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

vier reacties

Renesmurf

Zo heb ik ook mijn vaste gewoontes, en als ik daar van af wijk, dat komt soms beter uit, is dat ook wel weer leuk, maar oud en vertrouwd is het beste.

Renesmurf, (URL) - 19-04-’19 23:41
Sjoerd

Ach, iedere winkel heeft wel iets apart, maar als je daar niet naar op zoek bent blijf je gewoon daar waar je gewend bent en alles zo kan vinden.

Sjoerd, (URL) - 20-04-’19 06:44
John

Ik vind de Jumbo ook wel ok nu. In Middelburg zitten ze nu naast de Lidl en die is sinds de Jumbo er zit een stuk leger.

John, (URL) - 20-04-’19 08:44
Jan K. alias Afanja

Grosso modo maakt het door het jaar heen niet zo gek veel uit waar je de boodschappen haalt, lijkt me. Nu eens is iets hier goedkoper, en dan weer daar. Gewoon doen wat voor jou het prettigst voelt en werkt, zou ik zo zeggen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-04-’19 12:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.