Koningsdingen

Gisteravond was ik even in de feesttent, daar speelden twee bands, Strezz en onze eigen Oranjeband. Erg geslaagd altijd. Dan sta je daar een uurtje of twee wat te wiebelen want van dansen kwam niets, anderen wel hoor, maar ik was niet zo op mijn gemak, dat kan je soms hebben. Ik dronk ook niets want had geen zin in een kater. Gezellig en druk was het wel.

Joop kwam ook even kijken, hij loopt nog moeilijk nu het gips eraf is en heeft in zijn andere voet nu weer jicht. Geen wijn, geen kaas, maar we aten wel biefstuk donderdag. Hij had het al een beetje maar het was nu ineens wel erger geworden. Een dikke, rode, pijnlijke grote teen. Dus ja, misschien toch rood vlees.

Na de tent moest ik wel even bij komen, wat een herrie en vervelende schijnwerpers. Koud is het ook, dus we hangen maar wat. Joop ging nog wel even een pannenkoek eten want vandaag was er natuurlijk weer van alles te doen in die grote tent. Wel handig zo'n tent!

 

Verklede kinderen achter de muziek. Het thema was piraten, er waren er al een hoop afgehaakt hier.

En nu maar hopen dat die opkomende verkoudheid niet doorzet...

Ria Zaterdag 27 April 2019 at 6:47 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

acht reacties

Sjoerd

Veel wordt er hier niet gedaan, alleen vuurwerk vanavond…

Sjoerd, (URL) - 27-04-’19 22:12
Renesmurf

Ja, de nare medische ongemakken verpesten het maar mooi. Maar de gezelligheid staat voorop, en dat is natuurlijk wat telt! Het weer speelt ook niet mee.

Renesmurf, (URL) - 27-04-’19 22:20
John

Jicht in je voet lijkt me niet echt lekker zeg. Waar wel eigenlijk. Beterschap er mee. Ik hou niet van dat soort tent gebeuren. Mij zie je er dus niet snel.

John, (URL) - 28-04-’19 08:47
John

Die eerste foto is trouwens super.

John, (URL) - 28-04-’19 08:48
Jan K. alias Afanja

Meestal probeer ik op Koningsdag wel even ergens in de natuur een fotokuiertje te maken, maar daar was het me gisteren te koud voor. Gelukkig weet ik me ook altijd heel goed binnen te vermaken, en daar was het gisteren goed toeven.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-04-’19 11:11
Irene

Haha, die verklede bejaarden zag ik nog net in de feeds maar nu zijn ze weg. ik vond het anders een prima idee :-D

Irene, (URL) - 28-04-’19 12:00
hanscke

Ja, het was dit jaar een koude koningsdag. Ik had ook nog wel even naar het dorpshuis willen gaan, maar ik vind dat altijd moeilijk dus haak ik op het laatste moment toch maar weer af, wat later dan weer een onbevredigd gevoel oplevert. Dit in het kader van Hoe moeilijk kan ik het voor mijzelf maken

hanscke, (URL) - 28-04-’19 12:24
ria

@Irene: LoL. Ik zag ineens wat filmpjes op fb waarbij er veel meer verklede kinderen liepen, zodoende vond ik mezelf weer wat te negatief, nog een paar dingen veranderd, dat zie je dan ook zeker ;-)

@Hanscke: Herkenbaar hoor.

ria, (URL) - 28-04-’19 13:00
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.