Zakdoekjes

Dit is hem dan, de inmiddels beroemde zakdoekjesboom van Zonnemaire.

Afgelopen week stond hij in de krant en dat we konden komen kijken zaterdag(vandaag) omdat het toch wel heel bijzonder was. Janny zou komen dus ik deed een berichtje dat we dan gelijk naar de zakdoekjesboom konden gaan kijken. Ze dacht even dat ik gek geworden was, maar dat was gelukkig niet zo.

Heleen ging ook gezellig mee en er waren nog meer kijkers. Ook de dochter van degene die hem geplant heeft was er en die mevrouw was al heel erg oud, dat zag je zo, dus ja de boom telt ook al behoorlijk wat jaartjes.

Ik verwachtte een klein boompje maar het is echt een grote boom met heel veel zakdoekjes zo lijkt het, erg leuk om te zien.

Na ons bezoekje aan de boom, liepen we een stukje met Heleen mee door de polder. Freek en Joop bleven thuis. 

Vanavond aten we met z'n viertjes heerlijke vis bij de Brouwerie.

Ria Zaterdag 04 Mei 2019 at 10:22 pm | | Standaard

vier reacties

John

Dat is inderdaad al een behoorlijke boom. Erg leuk ook. Zoiets zou je toch gewoon zelf willen hebben. Vis gaat er altijd in.

John, (URL) - 05-05-’19 08:58
Ellen

Prachtige boom. Mooi met die wolkenlucht zo op de foto.

Ellen, - 05-05-’19 09:11
Sjoerd

Een trappistje gaat er altijd in, mooie boom overigens…

Sjoerd, (URL) - 05-05-’19 10:19
Jan K. alias Afanja

Mooie boom. Nog nooit van gehoord of ergens gezien, maar er schijnen ook maar een paar van in Nederland te staan, las ik.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 05-05-’19 14:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.