Ruwe Bolster

Natuurlijk hadden we allang gezien dat er een soort winkel aan het ontstaan was en vanmorgen zag Joop een bord toen hij er langs reed. Dus vanmiddag ging ik eens kijken, ik vond het best spannend. 

Er zat iemand buiten te breien en ik herkende haar als degene waar we samen mee getekend hadden.

We maakten een praatje en ze vroeg het! 'Wil je eens kijken?!' 

Natuurlijk wilde ik dat en eindelijk liep ik er weer eens, het was zo leuk! En alles is nog bijna hetzelfde, maar toch ook weer heel anders omdat het geschilderd is en een andere vloer en een stukje erbij, maar nog wel hetzelfde kacheltje en dezelfde badkamer, mijn kamertje, waar je ineens verder kunt lopen. De vijver is weg en de tuin is een bende, maar ze zijn ook nog volop bezig alles te veranderen en naar hun zin te maken!

Het was heel gek, maar ook heel leuk, vooral ook omdat ze vertelde dat ze het zo naar hun zin hebben daar, dat maakt me echt heel blij, het is ook een heerlijke plek.

'Ruwe Bolster' heet de winkel, waar ooit de kapsalon was, daar keek ik natuurlijk ook even binnen. Erg leuk! Hebbedingetjes voor in en rond het huis.

Ria Zaterdag 11 Mei 2019 at 6:45 pm | | Standaard

drie reacties

Irene

Dat heb je goed gedaan, en fijn dat die nieuwe mensen het er ook naar hun zin hebben.

Irene, (URL) - 11-05-’19 20:55
Sjoerd

Het blijft toch altijd een deel van je leven wat je er hebt doorgebracht. Een goed idee om er nog eens te gaan kijken.

Sjoerd, (URL) - 12-05-’19 10:10
Jan K. alias Afanja

Dan ben je maar mooi weer op de hoogte. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 12-05-’19 11:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.