Hee een orchidee of twee

Zaterdag heb ik nog gekeken, maar nergens meer een orchidee te bekennen op Scharendijke, die zijn ten onder gegaan bij het dichten van de vijver. Gelukkig groeien er hier ook zat. Al jaren bij het strandje van Bommenede, maar vorig jaar ontdekte ik er ook eentje op de camping hier vlakbij.

Vorige week keek ik eens of die al terug was en ja hoor...

Ikvond het wel raar dat er geen nieuwe bij gekomen waren, daarom keek ik afgelopen vrijdag nog eens...  en toen stond er ineens een heel veldje.

Die gaan zich mooi rond heel die vijver vermeerderen, volgend jaar weer een beetje meer.

Gewoon weer een fijne zonnige maandag vandaag. Lekker gewandeld, thee gedronken met Heleen, een kopje hier en een kopje daar en ondertussen kijken hoe de blommetjes ervoor staan. Verder heb ik niet veel gepresteerd een beetje gebreid, nog een half mouwtje....

Ria Maandag 13 Mei 2019 at 6:34 pm | | Standaard

vier reacties

Renesmurf

Ja, zulke maandagen smaken naar meer, lekker alles weer in bloei!

Renesmurf, (URL) - 13-05-’19 23:02
Sjoerd

De wilde orchideeën zijn ook heel mooi om te zien. Het is toch een hele mooie plantengroep. Overigens kan ik hier de tweede foto niet zien. Ook niet op de link naar photobucked.

Sjoerd, (URL) - 14-05-’19 06:24
ria

Nu wel als het goed is.

ria, (URL) - 14-05-’19 10:03
Jan K. alias Afanja

Altijd weer mooi om te zien dat het goed gaat met de wilde orchideeën. Ik zal binnenkort eens kijken of ze hier ook weer tot bloei komen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-05-’19 10:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.