Voortploegen

Vandaag was Joop bij de Orthopedische Schoentechniek meneer, ook weer in Goes. En hoewel hij zelf de moed al een beetje op begon te geven kwam hij toch wel lichtelijk opgelucht weer terug.

Morgen moet hij even zijn schoenen inleveren in Zierikzee en dan gaan ze daar een week mee frobelen. Er is een afdruk van zijn voet gemaakt zodat ze die als het ware als pasmodel hebben. 

Niets weken zitten, dat is natuurlijk helemaal niet goed op onze leeftijd en dat hoeft ook helemaal niet. Ook zijn andere voet wordt aangepast want daar schijnt ook hetzelfde mee aan de hand te zijn, alleen in lichtere vorm.

Ik vind het al met al wel positief klinken, nu ook maar hopen dat het helpt.

Oja en het heet Stressfractuur

De boer ging aan het zaaien vanmorgen, de kar met zaad stond aan de weg en ik was eens benieuwd wat erin zat. 'Pisum Sativum' stond er op de zak, dat zei me niets natuurlijk en eenmaal thuis zocht ik het even op. Erwten! Leuk! Blommetjes!

Ria Woensdag 15 Mei 2019 at 6:24 pm | | Standaard

vijf reacties

Thérèse

Ik wens Joop succes met zijn schoenen.Wel spannend, hoor.

Thérèse, (URL) - 15-05-’19 21:14
Sjoerd

Ik ben pas geleden ook bij de schoenenman geweest en heb daar op maat gemaakte zolen gekregen… Ik doe mijn schoenen niet meer uit.

Sjoerd, (URL) - 15-05-’19 21:24
ria

Ja, ik heb ze ook Sjoerd, het voelt fijn hè als je voeten goede steun hebben. Bij Joop doet ondanks die steun elke stap pijn en dat is niet fijn, Het heet stress fractuur dat vergat ik nog te vermelden doe ik nog even.

ria, (URL) - 15-05-’19 21:59
Jan K. alias Afanja

Hopelijk loop Joop straks weer als een kievit!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-05-’19 10:41
ria

@hanscke Hier vertel ik het laatste nieuws over de voet van Joop. Volgende week vrijdag kan hij zijn aangepaste schoenen op gaan halen. Gewoon zijn eigen schoenen die ze onderhanden hebben genomen. Als je nu gewoon elke dag even komt lezen blijf je vanzelf op de hoogte.

ria, (URL) - 19-05-’19 17:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.