Vice Versa

Voor Sil breekt er een nieuwe fase in haar leven aan. Ze heeft al haar Reiki 3a semi master gehaald (geen idee wat dat allemaal inhoud) en daarbij gaat ze ook massage doen. Daar wil ze nu mee verder.

Een kamer heeft ze al ingericht en dan kom je op de rommelmarkt in Zonnemaire ineens de tafel die je daarvoor nodig hebt tegen. Mooi stevig, prima om mee te beginnen! ‘Zo hroos as un puut’!

Alleen past hij niet in de Ka, maar het toeval wil dat Joop volgende week toch even die kant op moet om een bijenkast op te halen. Vice versa geladen en wel!

En om nog maar even op de bijen over te springen, een bijenvolkje komt er ook al aan. Joop zou Joop niet zijn als hij er gras over liet groeien. Lid van de bijenvereniging en al naar het bijencafé geweest in Renesse, hij duikt er weer helemaal in.

Ria Zaterdag 18 Mei 2019 at 7:43 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Mooi tafeltje toch, Sil ook maar dat is duidelijk toch. Hendig dat Joop weer aan de slag gaat, als je het doet, doe het dan Goed !.

Sjoerd, (URL) - 19-05-’19 08:34
Francien.

Is hij weer mooi bezig Ria, altijd beter dan de hele dag om je heen hangen.
Een collega van me ging altijd naar Reiki. Niets voor mij.

Francien., - 19-05-’19 10:48
hanscke

Na de duiven de bijen. Toch mooi als je weer ergens liefhebberij voor hebt. We lezen de verhalen wel weer, want die gaan vast wel komen.
En wat de Reiki betreft, diverse kennissen hebben al geprobeerd om mij over te halen om dit ook te gaan doen. Tevergeefs, het past absoluut niet bij mij.

hanscke, (URL) - 19-05-’19 16:17
ria

We hebben voordat we duiven hadden ook al bijen gehad hanscke. Ik werd allergisch voor de steken toen hebben we ze weggedaan.

ria, (URL) - 19-05-’19 17:37
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.