Voor later

Deze foto kostte me een paar natte schoenen gisteravond. In de orchidee op de camping zit een knop en daar wilde ik even een foto van maken. Fototoestel gepakt en fotograferen maar. Het tasje lag even op de schuine vijverrand en jawel het begon te glijden zo de vijver in, waarom het uit mijn tas was snap ik nog niet want dat doe ik anders nooit. Maar ja, ritsjes open, het liep al vol water, dus ik stapte erachteraan. Het was gelukkig niet diep hooguit een centimeter of twintig, maar ja dan zijn wel je schoenen nat en vol.

Gelukkig had ik het zo te pakken en konden we op blote voeten naar huis, ook leuk!

Joop haalde vanmorgen zijn verbouwde schoenen op, dat is weer even wennen natuurlijk. Vanmiddag ging hij pad naar Nijkerk met de tafel, dus ik weet nog niet hoe het verder gaat.

Didi is uit haar doen vandaag. Vanmorgen al geen zin, vanmiddag ook niet, ze begon gelijk gras te eten en trapte daarna op de rem. We kwamen niet verder dan de molen.

Ik ga het zo nog eens proberen en kijken of ik dan een stukje verder kom. Al hoeft dat nu van mij ook niet meer zo. Heel de dag hard gewerkt, soppen poetsen boenen (lichtelijk overdreven) maar ik was wel heel de dag druk in de weer, dat moet af en toe even.

Nu mijn breiwerkje klaar is wil ik eigenlijk wel weer eens kleuren, misschien morgen.

Ik maakte net een flesje wijn open en ik keek eens op de kast, ik wist het! 1994, die maak ik maar niet meer open, die bewaar ik... voor later.

Ria Vrijdag 24 Mei 2019 at 6:40 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

twee reacties

Sjoerd

Goede wijn moet je nu drinken. straks is het bocht…

Sjoerd, (URL) - 24-05-’19 22:05
ria

Dat doe ik hoor Sjoerd. Dat kleine flesje staat al jaren op de kast, niet meer te drinken denk ik, maar eenmaal oud en seniel proef ik dat toch niet meer, dan maak ik al die flesjes op :-D

ria, (URL) - 25-05-’19 18:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.