Disco

Wij hebben over een tijdje een Disco reunie feestje. 

Duurt nog even, dus alle tijd om op zoek te gaan naar zo'n superstrakke rode broek. 

Gelukkig is er stretch tegenwoordig, dat was er toen nog niet, zoals zoveel niet.

Dat wordt vast heel gezellig.

Ria Donderdag 30 Mei 2019 at 6:10 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zes reacties

Heleen

Leuk Ria zo’n reünie. Wanneer is het en van wanneer is die foto? Bij mij staat Gruppo Sportivo ook niet in mijn herinnering gegrift hoor. Dan ben ik blijkbaar van een heel ander jaar of er is een andere kronkel. Misschien kun jij een verklaring verzinnen?

Heleen, - 30-05-’19 20:09
ria

Eind jaren zeventig was het en die foto’s zijn van het feestje toen. Gruppo sportivo had toen net die hit want dat was het wel een beetje. Verder Beegees, Kiss, John Travolta, Blondie, Meat Loaf, Queen, Fleetwood Mac, gewoon al die ouwe die nu nog gedraaid worden :-D

ria, (URL) - 30-05-’19 20:36
Renesmurf

De voorpret alleen is al leuk!

Renesmurf, (URL) - 30-05-’19 23:22
John

Oh oh, dit is wel erg leuk. Ik weet nog dat wij er een hadden een paar jaar terug met de Blaauwe Steen. Dat was erg gezellig. Het jaar er op deden ze er weer een maar toen vond ik het wel genoeg.

John, (URL) - 31-05-’19 08:56
Sjoerd

Lijkt me heel erg leuk, maar om alleen daar een broek voor te kopen zou me te ver gaan… Trouwens toen droeg ik ook alleen maar spijkerbroeken.

Sjoerd, (URL) - 31-05-’19 11:39
Jan K. alias Afanja

Dat kan best leuk worden. Wij hebben met een vriendengroep ook eens zo’n thema-avond gehad in rock ‘n roll sferen, compleet met vetkuiven, petticoats, etc.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 01-06-’19 09:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.