Anders!

Het vlas bloeit op verschillende plekken er is best veel ook bij Scharendijke in de buurt, maar om leuke blommetjesfoto's te maken waaide het veel te hard. Gewoon maar een paar keer knippen en kijken of er iets leuks bij zit.  

Joop wandelt 's middags lekker mee, het gaat goed! Nu al twee dagen een rondje Schapeweg wat toch ruim vijf kilometer is. Didi houdt het tempo lekker laag want die vindt het alweer behoolijk warm.

Ik deed boodschappen in Scharendijke. Ze zijn het huis aan het schilderen dat was best nodig denk ik. Ik wist al dat het ging gebeuren maar nu ik het zie vind ik het zo leuk!! Heel anders natuurlijk, maar leuk!

Eën geheel weer met de loods die ook een zwarte buitenkant krijgt, dat is nog niet af, het is nog een beetje rommelig maar ik denk dat het erg leuk wordt.

En kijk eens naar de notenboom! Links op de eerste foto naast het raaam.

'hroat eej, dè passe wè twi ria's uut'

Ria Vrijdag 31 Mei 2019 at 6:05 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Thérèse

Wat leuk dat jullie oude huis mooi wordt. Ja, je blijft er toch een band mee houden

Thérèse, (URL) - 31-05-’19 22:49
Renesmurf

Altijd fijn dat er goed gezorgd wordt voor dat huis, en je dat zo nu en dan eens ziet. Ik ben overigens niet met vakantie, omdat ik liever bij Quandy blijf.

Renesmurf, (URL) - 31-05-’19 23:06
Sjoerd

Het blijft trekken natuurlijk. Je hebt er ook zo lang gewoond en gewerkt…

Sjoerd, (URL) - 01-06-’19 07:47
John

Het is sws winderig dit jaar vind ik. Hopelijk veranderd dat nog een beetje. Ja een heel ander zicht, maar dat donkere is wel mooi vind ik.

John, (URL) - 01-06-’19 08:46
Jan K. alias Afanja

Als ik zo lang op zo’n mooi plekje had gewoond, zou ik er ook nog regelmatig een een kuiertje langs maken, denk ik.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 01-06-’19 09:53
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.