Weekend

Vanmorgen hadden we nog een buitje of wat, maar vanmiddag klaarde het op en dan is het gelijk heerlijk warm, als die zon maar even wil schijnen.

Ik deed boodschappen in Scharendijke, want voor wijn en brood wil ik toch altijd even daarheen, de rest kan ook ergens anders, maar ja als je daar dan toch bent neem je dat ook gelijk maar mee. Ik ben niet zo prijsbewust dat ik van winkel naar winkel hop.

Joop liep het ochtendrondje gezellig mee en vanminddag dronken we thee bij Heleen.

De buizerds vlogen weer rond mijn oren onderweg en na het zien van een foto van een vrouw die aangevallen werd door zo'n beest ben ik toch wat meer op mijn hoede, want van dichtbij zijn ze erg groot.

Alles ging goed en tegen de avond werkte ik nog even in de tuin.... nu ja ik trok wat gras uit de stoep...

Het is weer weekend, met hopelijk een beetje zon zodat we eens wat buiten kunnen zitten zonder dat het dan weer gelijk bloedheet is.

Ria Vrijdag 14 Juni 2019 at 7:24 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

zes reacties

Sjoerd

Ik wist niet dat een buizerd mensen aan zou vallen… Hier in de buurt zitten er ook een paar en heb nooit over problemen gehoord.

Sjoerd, (URL) - 14-06-’19 20:51
Renesmurf

Ja, beesten zijn leuk, maar wel graag op afstand! Hier was het warm, met af en toe regen en daarna weer warm.

Renesmurf, (URL) - 14-06-’19 23:13
Jan K. alias Afanja

Wat een vriendelijk ogende landschappen. Morgen nog even doorbijten, en dan hoop ik hier volgende week ook weer eens wat zonnige kuiertje te kunnen maken.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 15-06-’19 00:01
Dhyan

Sjoerd, dat is wanneer ze jongen hebben en menen hun nest te moeten verdedigen,. De kranten staan vol over agressieve buizerds die kennelijk mensen aanvallen. Ze kunnen je flink verwonden met die scherpe klauwen.

Dhyan, - 15-06-’19 08:00
John

Wij wel hoor, wij kopen bij verschillende winkels. Niet elke buizerd is zo aanvallend. Hier zitten er ook te broeden maar ze laten mij iig wel met rust.

John, (URL) - 15-06-’19 08:39
John

Vergeet ik helemaal wat van je foto’s te zeggen. Ze zijn mooi. Zeeuws landschap is het mooiste.

John, (URL) - 15-06-’19 08:40
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.