Onderweg

Het ging behoorlijk tekeer vanmorgen en eenmaal redelijk droog en onderweg kwamen we toch nog niet ver. Didi had al geen zin en de lucht die kant op was me ook nog te donker, ik durfde niet.

Na de poep richting huis voor wat poetswerk en boodschappen. Ik kwam nog een oud klasgenoot tegen, hij zag er bijna jonger uit dan vroeger. Behoorlijk afgevallen en duidelijk een andere manier van leven, of gewoon een leuke vrouw, dat kan ook natuurlijk.

Vanmiddag wel een rondje. De toortsen bloeien weer, vorig jaar nog maar één nu al een stuk of vier, je zal toch maar zo'n prachtig boeket op je stoep hebben.

Een stukje verder zijn de spekkersen rijp, heerlijk even snoepen onderweg.

Klaprozen in verschillende kleuren en dubbele, dat wordt zaad verzamelen voor Margo. Ik vind ze ook erg maar ik zou niet weten waar ik ze moet zetten. 

Veel foto's gemaakt onderweg, dus daar was ik daarna weer zoet mee en na het eten, wat we vroeg deden, collecteerde ik nog voor de hartstichting. Een ander rondje deze keer, waar de huizen nogal uit elkaar staan en aan de dijk, trapje op trapje af je bent zo een paar uur onderweg.

Daarna gelijk nog even met Didi een stukje, dus nu ben ik er wel klaar mee voor vandaag.

Ria Woensdag 19 Juni 2019 at 8:29 pm | | Standaard

zes reacties

Renesmurf

Ja, de natuur doet het goed! Hier viel het voorspelde noodweer mee, het was wel iets te warm allemaal.

Renesmurf, (URL) - 19-06-’19 23:10
 Heleen

Weet je dat ik heel veel ruimte heb voor klaprozen, ook voor dubbele?

Heleen , - 19-06-’19 23:48
Margo

Ik reageer net op Instagram op je moooie papavers. Zulke heb ik ook gezaaid, maar ik zie ze nog steeds niet! Dus verzamel maar!

Margo , (URL) - 20-06-’19 00:04
Sjoerd

We hebben hier zo goed als geen noodweer gezien… Gelukkig maar.

Sjoerd, (URL) - 20-06-’19 06:29
John

Hier hadden we gister ochtend een heuse wolkbreuk. In de avond wilde ik een lange trip doen toen er vrij snel zwaar weer aan kwam dus ook weer richting huis. Hopelijk vandaag iets beter want die rondjes mis ik gelijk.

John, (URL) - 20-06-’19 08:28
Jan K. alias Afanja

De regen zal de toortsen en de spekkersen goed hebben gedaan.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-06-’19 09:33
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.