Uniform

De Harmonie showde hun nieuwe outfit gisteravond.

Zoals linksboven was het al een jaar of vijfenveertig, uniformen met epauletten en een bontmuts, niet meer van deze tijd eigenlijk en nu zijn het nog wel dezelfde kleuren maar dan heb je het ook wel gehad. Wind en waterdicht  met sjaaltjes voor de dames en een stropdas voor de heren) en ook voor kinderen erg draagbaar, dat is goed als je nieuwe leden wilt winnen en dat willen ze! 

Ik zocht een leuke foto van Heleen in haar nieuwe pak, iedereen liep met fototoestellen dus ik liet de mijne maar in mijn tas, maar ja nu kan ik er niet één vinden natuurlijk. Riek Schell maakte er wat en daar heb ik iets van gebruikt, ik denk wel dat dat mag.

Na het zomeravondconcert zaten we nog even bij de Ouwe Smisse voor een drankje. Het was lekker weer, ik had Didi al uitgelaten dus waarom niet. Dat was even gezellig, al werd er nog wel een poes doodgereden terwijl we daar zaten. Gelukkig was  hij gechipt, zodat hopelijk de eigenaar achterhaald kan worden.

Vandaag niet veel gedaan, het was lekker weer tot eind van de middag, nu regent het een buitje.

Ria Zaterdag 06 Juli 2019 at 6:10 pm | | Standaard

drie reacties

Heleen

Riek heeft veel foto’s gemaakt en ook leuke foto’s, echter Riek kent mij niet en ik ben ook niet fotogeniek, dus maakt ze foto’s van de voor haar bekende mensen. En groot gelijk heeft ze, maar jij had toch nog een ouwetje van mij gevonden gelukkig. Vroeger maakte ik zelf foto’s van de Harmonie, maar sinds ik ook meeloop (zo’n ruim 25 jaar en zo oud zijn ook die pakken) maak ik geen foto’s meer natuurlijk. De eerste keer dat ik meeliep was in Scharendijke met straô in een rode trui. De nieuwe pakken moesten nog besteld worden. Ik denk dat het in 1991 was, dus het werd tijd voor vernieuwing.

Heleen, - 06-07-’19 20:18
Sjoerd

Het is wel erg rood…. Ik zou iets heel anders gekozen hebben.

Sjoerd, (URL) - 07-07-’19 07:36
Jan K. alias Afanja

Vanuit oogpunt van gebruiksgemak kan ik me er wel wat bij voorstellen dat dit een vooruitgang is. Of dat van publiekszijde ook geldt, weet ik niet. Zelf vond ik zeker als kind die strakke uniformen met epauletten en zo wel wat hebben.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 08-07-’19 11:05
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.