Komen en gaan

Geen buitenzitweer vandaag, dus zitten we binnen, als we tenminste niets anders aan het doen zijn.

Joop treft voorbereidingen voor de te verwachten koninging met haar volk, dat kan nu niet lang meer duren, waarschijnlijk volgende week. 

Het is allemaal nogal ingewikkeld al die methodes van bijen houden, soorten bijen en soorten kasten, ik snap er niets van, maar dat hoeft gelukkig ook niet.

Vanmiddag wandelden we een rondje Schapeweg, we vroegen ons af waarom die weg eigenlijk Schapeweg heet. Ik denk eigenlijk dat het is uit de tijd toen de schaapherder de schapen uit het dorp naar de dijk bracht en 's avonds weer terug over die weg. Logisch toch...

Vandaag is het alweer een jaar geleden dat Joke plotseling overleed, natuurlijk moet je daar steeds aan denken, zoals ik dat eigenlijk elke dag wel even doe, door iets... of gewoon zomaar.

Het leven gaat verder het is een komen en gaan van mensen met alles wat het leven ze brengt en dat wordt ons allemaal opgediend op de social media, vooral de leuke dingen natuurlijk, maar vaak is de verhouding juist andersom. Iedereen kent tegenslag, moeilijke tijden, dat schreeuwt niemand van de daken.

Ria Maandag 08 Juli 2019 at 6:26 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Inderdaad, hoe erg dingen ook kunnen zijn, het leven gaat voort…

Sjoerd, (URL) - 08-07-’19 21:45
Jan K. alias Afanja

Hopelijk komen de hoog gespannen verwachtingen betreffende de bijen uit.
Ik blijf het volgen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 09-07-’19 10:08
Thérèse

Ja, Joke overleden, zo verdrietig was dat. IK kan mij voorstellen dat je iedere dag aan haar denkt, Ria.

Thérèse, (URL) - 09-07-’19 13:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.