Prikkers

Mijn haar is tamelijk dun en vlechtwerk stelt dan weinig voor, maar stiekem vond ik het toch wel leuk toen Mir er wat extra werk van had gemaakt en nog steeds want het blijft goed zitten. Ik ging even voor mijn puntjes, dat was alweer een tijd geleden. Lang al hè! En het mag van mij nog langer, ik vind het heerlijk.

Op de terugweg kwam ik langs een hele rand ingezaaide phacelia's oftewel bijenbloemen met hier en daar ook wat korenbloemen, prachtige kleuren! Ik ging er even voor zitten.

Vanmiddag een rondje Stoofweg, ik stopte even bij het vlas, niet voor foto's maar voor een paar bolletjes zaad voor Margo. Ik had er een paar dagen geleden ook al ergens geplukt maar die kon ik nergens meer vinden.

Toen ik dat gedaan had kriebelde er iets in mijn broekspijp, dus ik voelde met mijn hand en wilde het wegdoen,  dat bleek zo'n hele grote hommmel te zijn, hij werd boos en prikte in mijn vinger. Getverderrie daar was ik niet blij mee en hield het goed in de gaten. Mijn vingertop werd al snel dik en rood, maar al met al lijkt het mee te vallen

Mijn ringvinger zit weer strak in het vel, misschien moet ik de andere vingers ook maar eens zo'n behandeling geven, het knapt er wel van op vind ik.

Joop werd vanmorgen bij de bijen ook al geprikt, er kwam er eentje in het nauw, maar bij hem zie je er al bijna niets meer van....

Ria Donderdag 11 Juli 2019 at 6:07 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Ik kan je alleen maar gelijk geven, het knapt er van op. Strak in de lak, eh in het velletje.

Sjoerd, (URL) - 11-07-’19 20:37
Renesmurf

Ik draag geen sierraden, alleen een horloge, en mijn kapsel is drie keer per jaar dat iemand het scheert op standje drie.

Renesmurf, (URL) - 11-07-’19 22:20
Jan K. alias Afanja

De laatste keer dat ik geprikt ben is alweer een paar jaar geleden, en dat wilde ik maar mooi zo houden. Ik heb meer met mooie bloemen zoals die phacelia’s.
Maak er een mooi weekend van!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 12-07-’19 11:27
Margo

Vervelend zo’n steek. Bedankt voor het zaad, alvast bij voorbaat! :-)

Margo, (URL) - 18-07-’19 10:37
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.