Druk druk

De eerste besjes zijn er ook weer, en wel hele mooie vind ik altijd, de lijsterbesbessen. Ze zijn er maar even want de vogels zijn er dol op.

We gingen even naar Zierikzee vanmorgen. Joop moest er even zijn en ik wilde een paar boodschappen doen, helemaal niet er bij stil gestaan dat het eiland overvol is, het slecht weer was, dus iedereen aan het autorijden was in plaats van buiten bij de tent of op het strand te zitten. Overvolle wegen, overvolle winkels, bij de vleesboerderij kregen ze de koeien niet aangesleept, mensen stonden bijna buiten in de rij, hoezo minder vlees eten...

"wat doet die vent hier in de polder, weet de weg niet, waar hij heen moet nee.... dan ga je maar stil staan, ze zullen eens opzij gaan..." mopperdemopper, nu ja we kunnen weer een paar dagen vooruit.

Bijna thuis zag ik Het Bord op de dijk staan en jawel.... ze zijn er weer!! Heerlijk!

Net nog lekker even een rondje Korteweg gedaan, Joop ging ook weer eens mee , zon en wind, best lekker. Geen auto te bekennen.

Ria Zaterdag 20 Juli 2019 at 4:41 pm | | Standaard

vier reacties

Irene

Jakkes, zo druk. Dat hebben we hier gelukkig nooit.

Irene, (URL) - 20-07-’19 20:50
ria

De grootste drukte duurt ook maar een paar weken, uh maand of twee toch wel en dan vooral richting Renesse en Zierikzee, in Zonnemaire weinig last :-D

ria, (URL) - 20-07-’19 20:55
Sjoerd

Kijk die pruumkes…

Sjoerd, (URL) - 20-07-’19 22:17
Renesmurf

Ja, hartje zomer, dan zijn de vakantiegangers daar waar ze willen zijn, gezellig met elkaar.

Renesmurf, (URL) - 20-07-’19 22:33
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.