Niks an

De dag begint tegenwoordig spannend.

Vorige week zat er een poes in het hoekje tuin bij de buurvrouw en sindsdien is er elke morgen controle en wordt er met dat ene oog uiterst nauwkeurig gekeken of er toch niet weer zo'n eng beest zit, want eigenlijk moet ze er niets van hebben.

Toevallig kwam vanmorgen net haar grote vriend aangelopen en met z'n allen deden ze wie er het stoerste was, het was maar goed dat er een hekje tussen zat en erachteraan rennen kwam zodoende ook niet van.

Je zou er een zwaar hoofd van krijgen.

We deden rustig aan vandaag.

Niks eigenlijk.

Ook niks an.

Ria Zondag 21 Juli 2019 at 3:32 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zeven reacties

Sjoerd

Niksen is helemaal niks…

Sjoerd, (URL) - 21-07-’19 21:43
Ellen

Hier zou ik ook bang van worden, volgens mij zet ze een hoge rug op. Jaren geleden tijdens vakantie’s van de buren hun kat eten gegeven en hing hij een keer in mijn blote kuiten als dank. Vanaf toen ging ik gewapend met een krant en hoge kaplaarzen aan de kat voeren tijdens afwezigheid van de buren. Schijnt een verschijnsel van eenzaamheid te zijn heb ik eens gehoord. De buren zijn er nog wel de kat niet meer.
Hier staan de ventalatoren klaar en hebben verder ook een hitteplan.

Las van de week op je blogg dat je hebt gewerkt bij Bezooijen Rotterdam hebt gewerkt. Was klant van Burnham Europa, later Rodiac en nog later Baxi b.v. Fabrikant c.v. ketels in Nijkerk, heb ik 37 jaar op kantoor gewerkt. Is daarna over genomen door Remeha ketels in Apeldoorn.

Wat is de wereld klein.

Ellen, - 21-07-’19 22:07
Irene

Af en toe niksen is toch ook prima :-)

Irene, (URL) - 21-07-’19 22:27
Renesmurf

Lekker even uitrusten en bijkomen moet ook eens gebeuren, vooral als het lekker weer is.

Renesmurf, (URL) - 21-07-’19 22:34
ria

@Ellen , ja altijd als je gaat spitten. Leuk! Dat werken zover van huis vond ik maar niks, maar ja, het moest. Woon je in Nijkerk? Ben het even vergeten volgens mij heb je het weleens gezegd.

ria, (URL) - 21-07-’19 23:00
Ellen

Ik ben geboren en getogen in Garderen. Een dorp met 2000 inwoners en tijdens de zomervakanties zijn er 20.000 door alle vakantiegangers. Heeft ook zijn charme. Maar is uitkijken in het verkeer met de aut of fiets

Ellen, - 21-07-’19 23:23
ria

Oh ja nu weet ik het weer. Dank je :-)

ria, (URL) - 21-07-’19 23:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.