Over de was en de tas

Warm hè.

Ik ging even naar de markt, daar was bijna geen kraam te bekennen en de schoenwinkel had ook geen passende tasjes. Was ik even blij, want vanmiddag kwam mijn bestelde tasje toch nog binnen nadat ik gisteren in plaats daarvan een paar schoentjes had gekregen. Ik heb daarna het retourformulier ingevuld en aangegeven dat ik een verkeerd artikel had gekregen, maar geen nieuw tasje besteld nog. Daar hebben ze bij Zalando toch aktie op ondernomen dan, netjes! Nu hoef ik niet op een terugstorting te wachten en heb toch een fijn tasje!

Verder doen we even snel een poep en plas loopje, vanmiddag heb ik de paparaplu meegenomen, dat helpt best.

En vanvond dacht ik Didi even een plezier te doen door naar het haventje te rijden zodat ze kon zwemmen, maar nee, een beetje gesnuffel en totaal geen aanstalten maken om in het water te gaan. Eigenlijk vond ik het best goed want ik vroeg me al af hoe het met de gesteldheid van het Grevelingenwater zou zijn bij al die htte. Ik heb er nog niets van gehoord.

En nog steeds liggen de bootjes niet drie rijen dik.

We zitten binnen. Vandaag is het buiten helemaal niet te harden, de was was wel in een half uurtje droog.

Binnen is het goed te doen, Joop kijkt wat tv en ik scharrel wat en kleur een beetje, we vermaken ons prima.

Het koelt echt niet af vanavond...

Ria Donderdag 25 Juli 2019 at 8:40 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

twee reacties

Margo

Morgen nog een warme dag, daarna is het weer ‘normaal’, kunnen we weer dingen doen, hoop ik, zonder een warmteflauwte te krijgen.

Margo, - 25-07-’19 23:47
Sjoerd

Gatverpieleke wat was het warm hier… Officieel 40 graden, maar je zah echt niemand meer op straat. Voor mij is 22 graden prima maar daarboven smelt ik…

Sjoerd, (URL) - 26-07-’19 06:43
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.