Leerzaam Zonnemaire

Beleef Zonnemaire viel een klein beetje in het water en dat was natuurlijk jammer na zo'n mooie week.

Gelukkig hadden wij een kraam anders was ik niet eens gegaan, het blijft toch maar papierwerk natuurlijk ook al heb ik mooie plastic hoezen. Al met al gezellig een paar uurtjes daar gezeten, genoeg te zien en af en toe kwam er iemand langs voor een praatje. 

Er was vanalles te doen en muziek en een loterij, maar veel mensen waren er jammer genoeg niet..

Volgend jaar beter en dan hopelijk weer of ook in het dorp, zodat we Zonnemaire meer kunnen beleven.

Ons kraam was van de Kleurdozen, een schilderclubje uit het dorp. Dat van mij is natuurlijk geen schilderwerk, ik kan ook merken dat mensen eerder kijken naar doeken of gewoon papier waarop iets geschilderd is, dan naar plastic hoezen waar wat in zit. 

Ook wel leerzaam hoor zo'n dag. Bevestiging krijgen van dingen die je al vermoedde bijvoorbeeld en dat heeft dan totaal niets met die zwarte bende hierboven te maken.

Nadat ik mijn spulletjes weer thuis hed gebracht lekker nog een rondje door de polder rmet Didi daar waren we aan toe en nu regent het pijpestelen!

Update:

Ik ben nog wel naar het cafe geweest, waar life muziek was. Joop voelt zich dan niet op zijn gemak, kan niet praten, dus ik moet me er wel even toe zetten om alleen te gaan, ik ben blij dat ik het gedaan heb. Het was even gezellig! Twaalf uur thuis, netjes toch!

Ria Zaterdag 27 Juli 2019 at 6:57 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Eén reactie

Sjoerd

Jammer van die regen, dat heb je niet in de hand. Als het maar gezellig was en er geen verlies gedraaid wordt.

Sjoerd, (URL) - 28-07-’19 08:11
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.