Genoeg

Ik ga het uitzetten, al die nieuwsberichten waar je dagelijks mee wordt geconfronteerd. Al die ellende, ik wil het niet meer weten.  Want wat heb ik eraan dat ik weet van dat vreselijke ongeluk met zoveel doden, van dat kind dat geduwd wordt, van dat kind dat naar beneden valt, schietpartijen hier, schietpartijen daar, wat moet ik ermee!

Om nog maar te zwijgen van de aarde die langzaamaan ten onder gaat, kan ik er wat aan doen? Maar het maakt wel angstig. Branden, plagen, stijgende temperaturen, het komt niet meer goed, het tempo versnelt...

Er is al ellende genoeg in de buurt, mensen die je kent, dat kleine wereldje om je heen. Dingen die de krant niet halen maar net zo pijnlijk voor de betrokkenen zijn, zo'n wereldje heeft ook iedereen.

Ik vind dat kleine wereldje genoeg voor mij, er valt al genoeg te tobben.

Ria Woensdag 31 Juli 2019 at 7:22 pm | | Standaard

drie reacties

Heleen

Nog even volhouden Ria, als Blas weer naar huis is zullen we erover praten. En misschien kan ik je wel uit je dipje praten.

Heleen, - 31-07-’19 20:25
Irene

Ik voel met je mee. De ramp in het Nieuws van vandaag is morgen alweer verdrongen door een andere crisis weer ergens anders en je kan er toch niets aan doen. Ik denk ook dat het helemaal mis gaat met de wereld dus er zit niets anders op dan genieten van elke dag die je hebt. Eigenlijk wel een behoorlijk goed idee. Mooie zonnebloem bijvoorbeeld.

Irene, (URL) - 31-07-’19 22:34
Sjoerd

Ik breng alleen maar goed nieuws… toch.

Sjoerd, (URL) - 31-07-’19 22:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.