Walk on

Even mijn schoenen van dichtbij voor de dames. Het zijn wel degelijk damesschoenen, die voor de heren zijn veel grover, ik heb alleen geen idee meer waar ik ze gekocht heb en dat vind ik heel raar

Teva Forebay 's zijn het. Van Meindl is er ook wel zoiets en ook van Salomon. Die van mij zijn volgend jaar ook weer aan vervanging toe, ik kocht deze vorig jaar en daar heb ik volgens mij geen melding van gemaakt, vandaar dat ik het niet meer kan vinden. Nu zie je weer hoe belangrijk het is alles te vermelden.

Je zult maar pas op een boerderij wonen, dan wil je toch een beetje beestenboel om je heen, zoals deze twee. Jonge kalkoenen misschien  dacht ik, maar nee, het zijn parelhoenders. Ik vind ze wel mooi.

Lekker gewandeld weer. Joop ging ook alweer mee en nu zonder pijn en moeite een rondje Schapeweg.

Ria Zondag 11 Augustus 2019 at 6:17 pm | | Standaard

drie reacties

Ellen

Dank je voor het sandalen vervolg. Je hebt echt een damesmodel hoor. Ik heb een aantal verkooppunten in mijn omgeving kunnen vinden, o.a. Kampeerwereld Hendriks in Harderwijk. Ik koop schoenen ook niet via internet.

Fijn dat Joop moeiteloos mee kon wandelen.

Ellen, - 11-08-’19 20:18
Sjoerd

Schoenen moet ik echt passen en dan een aangepast zooltje erin…

Sjoerd, (URL) - 11-08-’19 22:53
Renesmurf

Hmm, ik vind melden niet zo van belang, als ik nieuwe schoenen wil haal ik ze gewoon bij de schoenenwinkel, en eigenlijk wordt dat ook wel weer tijd.

Renesmurf, (URL) - 12-08-’19 01:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.