Tsja.... nog een Koga

Dit is hem dan, mijn 'nieuwe' fiets en ik ben er best blij mee. Wie had ooit gedacht, dat ik nog eens blij zou zijn met een fiets!

Het is een KOGA, ik had er nog nooit van gehoord, maar het moet een uitstekend merk zijn heb ik begrepen. Het is dezelfde als die van Joop maar dan het damesmodel, ze zijn ook van een ouder echtpaar geweest die een e-bike gekocht hebben, zij waren natuurlijk veeel ouder dan wij. Ik heb er wel gelijk een spiegel op laten zetten want ik zie graag wat eraan komt en een fietstas anders kan ik mijn tasje niet kwijt.

Zodoende heb ik mijn kilometers wel gemaakt vandaag. Eerst gelopen met Didi een rondje Kortweg, daarna nog een keer proefgefietst naar Brouwershaven en via de Dijkhuisjes door de Schapeweg terug, en begin van de middag nog maar een rondje Korteweg met Didi, het was tenslotte best lekker wandelweer en Didi had niet gefietst natuurlijk.

Na de thee besloten we de fiets maar op te halen, we wisten dat deze eraan kwam. Ik vond het oefenen best lekker en af en toe eens een boodschap in Zierikzee lijkt me ook wel leuk, geen parkeergedoe, lekker makkelijk en we kunnen zien of we het samen ook leuk vinden, al moet ik natuurlijk voorlopig ook nog lekker blijven wandelen met Didi.

En zodoende fietste ik toen ook nog van Schuddebeurs naar huis.

Onderweg stopte ik even en belde Joop of hij even wilde komen om een foto te maken. Voor mijn tiende verjaardag kreeg ik nl. ook een fiets en toen werd er ook een foto gemaakt, die had ik vanmorgen al opgezocht.

Zoek de verschillen 62 jaar later.

Heleen heeft haar fiets alweer terug, natuurlijk na controle of er eventueel krassen op waren gekomen ;)

Ria Vrijdag 30 Augustus 2019 at 4:22 pm | | Standaard

zes reacties

Joop

Ik zie geen verschillen.

Joop, - 30-08-’19 17:33
ria

:-D

ria, (URL) - 30-08-’19 17:51
Sjoerd

En toch had ik een e-bike gekocht…

Sjoerd, (URL) - 30-08-’19 22:43
ria

Heb jij wel een fiets eigenlijk Sjoerd? Deze fietsen superlicht met ik geloof wel 72 versnellingen.

ria, (URL) - 30-08-’19 23:01
jan krosenbrink

Ik heb al bijne twee keer twintig jaar een KOGA, een Koga Myata zelfs, twee keer een road speed. Dat klinkt behoorlijk japans, maar meneer de Koog en van der Gaag zijn gewoon Friezen heb ik me laten vertellen. En ze hebben wat japanse onderdelen gemonteerd, veel plezier ermee, heb ik ook

jan krosenbrink, - 30-08-’19 23:30
ria

Dank je Jan! Wat een leuke onverwachte reactie weer :-)

ria, (URL) - 31-08-’19 10:53
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.