Alles kits

We hebben lekker geslapen, alles is 'gewoon' zou je denken, maar toch blijft het vervelende gevoel dat er iets rottigs gebeurd is. Binnen twee dagen zouden ze bellen stond er op het papier en vanmiddagl werd er gebeld, dat is fijn en morgenochtend krijgt hij een Duplex halsslagader onderzoek in Goes. Ze kijken dan of je misschien aderverkalking hebt, wat natuurlijk het risico van een herseninfarct met zich meebrangt. Er moet natuurlijk toch ergens iets gebeurd zijn als je even niets meer ziet, maar of dat aantoonbaar is.

We zullen het zien. Maandag is er dan al de uitslag. Lekker snel allemaal.

Verder maken we ons niet druk. Ik heb gebreid en getekend. Joop keek tv of zat achter zijn pc.

 Vanmorgen nog lekker droog, de boeren pakten dat ook nog even mee, maar vanmiddag een natte boel.  Al met al toch nog zes kilometer op de teller met nog een kilometer te gaan.

Update:

Als je eenmaal één keer een beroerte of herseninfarct gehad hebt blijft er altijd de angst voor herhaling. Je slikt je leven lang pillen ter voorkoming maar toch is altijd de kans aanwezig. Je bent niet alleen zelf veranderd, maar ook je leven. Hoe vaak we al niet vooral 's nachts 112 gebeld hebben in al die jaren dat het nu geleden is weet ik al niet eens meer, meestal voor niets maar dat risico kan je niet nemen. En nu weer dit, het kan een lichte TIA geweest zijn zegt de dokter, maar dat moet dan een oorzaak hebben, vermoeidheid of stress, zeg het maar...

Ria Woensdag 04 September 2019 at 5:54 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

twee reacties

Sjoerd

Hier is het de hele dag mooi weer geweest… Lekker toch. Nu valt er af en toe een drup. Ik hoop dat de onderzoeken iets opleveren.

Sjoerd, (URL) - 04-09-’19 21:44
Renesmurf

De nare dingen van het leven afgewisseld met de leuke, die gelukkig in de meerderheid zijn.

Renesmurf, (URL) - 04-09-’19 22:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.