Speels

Kijk, de nieuwe lamp. Aan deze hoeven we totaal niet te wennen, fijn licht, ik heb er weer zo'n driestandenlamp ingedaan, geen geschitter aan je ogen en Joop is gewoon zichtbaar als hij aan is. Je kunt er ook heel goed speculaas bij eten, aan of uit dat maakt wat speculaas betreft geen verschil.

De kap staat hier nu een beetje scheef, dat mag best, hij kan ook nog lager of gewoon recht, het is een speelse lamp.

Mooie kap ook. Daar was ik wel heel benieuwd naar en omdat dat ook goed uitpakte heb ik vandaag nog een lamp voor in de keuken besteld, daar hadden we nog steeds niets, maar nu alles een beetje een plek begint te krijgen durf ik dat ook wel aan, die komt morgen en dan mag Joop hem ophangen.

Het was een grijze boel vandaag, veel regen ook, maar vanmiddag tussen de buien door toch nog een rondje kunnen wandelen. Daarna nog boodschappen gedaan en voor de rest gebreid aan de trui voor Joop, die moet eerst af.

Ria Donderdag 26 September 2019 at 7:25 pm | | Standaard

acht reacties

Renesmurf

Hier veel te veel regen vandaag, niks aan, maar ja, zulke dagen horen er ook bij. Thuis hier altijd nog dezelfde lampen allemaal, dat ziet er leuk uit bij jou. Lekker speels.

Renesmurf, (URL) - 26-09-’19 21:35
irene

Ja nu ben ik toch nieuwsgierig hoe hij dan onzichtbaar kon zijn met die andere lampen. Ik zag ze op facebook, zagen er ook mooi uit.

irene, (URL) - 26-09-’19 22:00
ria

In die andere lampen zitten geen lampen met een gewone fitting maar van die LED dingen of hoe het ook heten mag, dat licht slaat dood op de een of andere manier, het spreidt niet uit, plus dat de lamp net als deze achter Joop stond. Natuurlijk zag ik hem wel zitten, maar niet goed zijn gezicht. De andere van de twee stond naast mij, naast de bank. Ik kon er ook niet goed bij breien. Ik heb nu mijn oude vertrouwde lamp weer die in de keuken stond omdat we daar nog niets hadden. Een glazen kap die het plafond en omgeving verlicht, daar brei ik al jaren bij en die kan ook in allerlei standen.
Die andere lampen waren best mooi en ik dacht dat de glazen kappen het licht mooi zouden verspreiden, maar dat viel tegen dus..Ik heb me echt op die lampjes verkeken.

ria, (URL) - 26-09-’19 22:18
irene

O jammer, ja mooi waren ze wel maar hoe ze schijnen kun je online niet uitproberen.

irene, (URL) - 27-09-’19 03:13
Sjoerd

Lampen zou je eigenlijk moeten kunnen uitproberen…

Sjoerd, (URL) - 27-09-’19 06:42
Jan K. alias Afanja

Goede verlichting is belangrijk, als een lamp dan ook nog eens mooi is, dan is dat lekker meegenomen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-09-’19 15:30
Margo

Leuke lamp. Kun je er goed bij lezen? Ik heb altijd ruzie met de leeslamp die Jan gebruikt. Hij schijnt in mijn ogen of hij zit erachter verstopt. Hoe kom je aan deze?

Margo, - 07-10-’19 15:16
ria

Ja je kunt er goed bij lezen zeker met zo’n driestandenlamp erin. Ik heb hem bij Rietveld licht gekocht als je googeld kom je er meteen

ria, (URL) - 07-10-’19 19:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.